Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sta je srba i komunjara u komentarima hahaha kako ih je uzdrmala vijest
Pa realno vise koristi srbi imaju od turaka nego mi..
AkoBogda da dođu na Balkan da na Balkanu zavlada mir. Jedino su srbi na Balkanu bili mirni 500 godina dok ih je turčin držao pod kontrolom.
Kakav hejt fest u komentarima 😂😂😂😂😂 Komunjare i hejteri, hajmo svi u glas 3, 2, 1 kmeeee, kmeeee, kmeeee, kmeeee 😂😂😂😂😂
masallah
Turska od BiH uvezla robe i sirovine u vrijednosti 189 miliona, dok ista turska uvezla od Srbije 600 miliona vrijednosti robe i sirovina...pametnom dovoljno.
neka je sretno i mirno more zelim
da nece prema Neumu
sacemo vratiti i sandzak i kosovo 😂😂😂
Komunjare i vlahadija se uspalili hehe
Gdje ce ko u Evropi sa Turcima,jaci su i od danasnje Rusije 99 % ...jedino mozda sa Amerima bi bilo zeznuto zbog naoruzanja .Ali nema sile osim Boga ,zemljotres je pokazao
I to su ameri napravili nije bog
Mene interesuje po čemu su vam oni braća, ništa vam pomogli nisu u ratu ?
Prvo braca po vjeri,drugo braca po krvi jer su Bosnjaci zenili Sultanove kcerke i sestre i tako se to pomijesalo sve ...citaj historiju kako su zivjeli begovi i age bosnjacki
Ostavili te braca, kad si ih najvise trebao😅
To je pride