Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popusio si mi kitu 94.,pa te sada kompleksi pucaju.Pozdrav od Bosnjaka.
odmah bespilotno po stoki islamistickoj i teroristickoj !
naravno da je laz...
MUSLIMANI UVIJEK SAMI SEBE GRANATIRAJU,AKO IZRAELU TREBA DA UZVRATI PRODAĆE IM LAGUMDŽIJA OPET ORUŽIJA KAO I ZA VRIJEME ALIJANSE ZA PODJELE.
Zato sto su tu raketu ispalili upravo Izraelci...Tu mozes vidjeti logiku!!!
Kakav je efekat ispaliti raketicu i načiniti zanemarivu štetu? Ne vidim logiku u tome, zašto ih uopšte ispucavaju kad znaju da će ovi odgovoriti sa bombardovanjem?
Cista laz,nametnuta od strane genocidnog Izraela kako bi i dalje mogli opravdavati u.b.i.s.t.v.a nevine palestinske dj.ec.e i civila!!!!!