Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog lonci..kasike i viljuske otjerase..nase ni atomska ne moze..😝
Fadile podnesi i ti ostavku pocela proljetna sjetva..
Auuuuu vidi sranja na Islandu:))))
ne tangira ovo balkanoide puno. kod nas je na snazi logika: nema veze sto je lopov, samo nek je nas.
Ovo je dokaz da istrazivanje nije namjesteno!
Jučer je jedna stranica na fb objavila neku očigledno fotošopiranu glupost gdje cura drži novorođenče sa raznoraznim defektima, ali ŽEŠĆA glupost, i u opisu stavila: "Pratit će vas nesreća 7 godina ako ne ukucate AMEN." Vjerovali ili ne, 91,418 komentara ima dosad, od kojih je 99% ukucalo Amen/Amin. Sad nešto kontam, kad bi se ispostavilo da ovi Panamski dokumenti upućuju na krivce među našim političarima, kakav je narod u pogledu obrazovanja, IZGLASALI BISMO IH PONOVO U SEKUNDI!!! Stid me.
@metuzalem "Popusite mi kuvac."
i ti gubis vrijeme i zivce misleci o tome?ja uvijek glasam za neko lijepo zensko,nije bitno u kojoj je stranci ni sta prica,ako mi se dize na nju odmah joj dam glas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je prava zemlja.Zemlja koja nije dala bankarskoj mafiji da im uništi državu 2009-e.Ništa čudno za islanđane.
nas premijer ne bi dao ostavku ni da mu cijev od vodovoda u supku zavrsi
Ovi Zapadnjaci svi pokvareni