Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dimi ko Arcelor Mital
Crveno upozorenje avioindustriji?! To bi znacilo da je izdato crveno upozorenje proizvodjacima aviona dok avioprevoznici i aviotransport slobodno mogu da gone preko Islanda, za njih nema opasnosti, nikakve..
Ovaj komentar se ne odnosi na ovaj članak već na one koji žele prestati pušiti. Nevjerojatno, ali funkcionira ja nisam zapalio cigaretu već tri dana, i osjecam se sretno i zadovoljno ,koristeci ovu metodu bio sam pušač punih sedam godina i nije bilo dana da sam napravio pauzu sa pušenjem. Metoda je vrlo jednostavna, radi se o hipnozi koju mozete pronaći bespltno na ovome linku: https://www.youtube.com/watch?v=fExlU8yK68M Da bi postali nepušač potrebno je da je pogledate prije i poslije spavanja pet dana zaredom. Također bi preproručio da pročitate usput knjigu "Lak nacin da ostavite pusenje", koju mozete besplatno pronači putem Googlea.
.
"...vetri nek pomahnitaju,nek se vulkani probude,samo rata da ne bude..." ako je Bog poslusao Balasevica,barem smo mirni sto se rata tice....
Ovakva je i predizborna u BiH...eruptivna i prljava!
Sva sreća pa završi utakmica i pobjedi Akaranes prije erupcije. Sad ga lomi svejedno je.
Ja sam vala taman planirala ići na Island, ali ne mogu, avion mi kod aviomehaničara. Al' eto vidiš ti to, što ti je sudbina... Ko zna zašto je to dobro.
babaroga
...rekli bi cinici, islandu nemereš opepelit...