Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nikakva novost.Ko će koga,a ko ne svoj svoga.A što se tiče Huse....FUCK OFF.
ovaj je meni obama sumljiv...mogao bi biti gori od busa...vuk u jagnjecoj kozi...
Dabogda vas sve koji branite obrezanog Ladena on natakao u supak i stavio vam jednu bombu.
@bice bice: U pravu si ali takve stvari s ene otkrivaju javno i nikad aod strane drzave, jer drzava ne otkriva svoje prljave poslove! Americi je trebao jak razlog za pokretanje ofanzive po svijetu i osvajanje npr naftnih polja u Iraku, i strateski vazne pozicije Avganistana u Aziji, kako bi bili pod trbuhom Rusije. S tim sto zaboravljas da ja i sam Bin Laden proizvod americkih tajnih sluzbi i odlicno ima je posluzio u vrijeme rata za SSSR-om, a i sada bi mogao reci da im odlizno sluzi jer je on glavni razlog prisustva americke vosjke u Iraku, Avganistavnu i gdje god im zatrebaju baze samo se pozovu na \"strah od terorizma\" i svaka dalja diskusija nema sanse :)
Esad se jos nadat da ce Obama dozvolit da se sazna istina o zgradama koje je srusila amerika a ne Bin Ladin
Ono što zaboravljaš, budalo, jeste da su većina muslimana -crnci!!!
dabogda zaratili crnci i bijelci u americi pa se vi o svom jadu zabavili a nemali vremena brinuti našu brigu.
па нормала када је он пореклом муслиман... и ја против тога немам апсолутно ништа... нека човек одради свој посао и нека донесе болје сутра... зар не...