Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam ko stoji iaz ovih ludaka al mi sve ovo mnogo zaudara.
Treba naglasiti da je napadnuta džamija šiitske sekte. A šiitski sektaši prave mnogo veća zlodjela nad muslimanima u Iraku ubijajući ih uz pomoć Amerike već godinama unazad.
Nije istina. http://www.klix.ba/vijesti/svijet/samoubilacki-napad-u-saudijskoj-dzamiji-najmanje-17-mrtvih/150806086 Iako niti jedna grupa nije preuzela odgovornost za napad, treba istaći da se na teritoriji Saudijske Arabije u posljednjih nekoliko mjeseci desilo se više napada, uglavnom na šiitske džamije.
Treba naglasiti da je napadnuta džamija šiitske sekte. A šiitski sektaši prave mnogo veća zlodjela nad muslimanima u Iraku ubijajući ih uz pomoć Amerike već godinama unazad.
meni se čini,da ove šupke jedino bosanske gazije mogu satrati?
Svima prijete osim Cifutima,samo budale ne vide sta se zapravo desava.
PA zasto nisu pokusali da otmu dio Izraela,nego se sire samo na arapskoj teritoriji?Pusti ba.
Da su oni kako treba,stavili bi se na raspolaganje Hezbolahu,i PAlestincima,i odatle bi napadali Izrael,nebi napadali okolne arapske zemlje,inubijali muslimane iskljucivo,pa se opet postavlja pitanje,dali je logicnio da ubijaju samo muslimane,a ko fol se bore na Alahovom putu,nigdje veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jasta prijetite . Koja suplja prica. Pa ko vas finansira ?
Stvarno cudno,ni jednom nisu zaprijetili Israelu? Uhljupi pogani, sve suge do suge!!!
Nema ti druze sta biti cudno, oni su njihov plod
zašto usrane bradonje ne napadnu izrael, usa i njene satelite
slatki strah, lakše je prijetiti svezanim nevinim ljudima, ženama i djeci, pa dok ide ide...