Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padne mrtva glava radi niskobudzetskog filma i krivo mu bude što ga smatraš divljakom.
Nama u Europi inače treba puno bolji razlog da se pobijemo svi......
Film nisam gledao da bi da kritički osvrt na njega. Međutim i najlosiji film nije vrijedan divljanja i ubijanja. Gledaj drugi ako ti se taj ne svidja. Tako odgovor na pitanje je, divljaci su onin koji divljaju.
I naravno nije glad, nisu bolesti, nije poplava i pozar, katastrofe, nisu medje i agresija na zemlju, nije napad niti ubistvo okidac za nasilje i mrznju nego kao i uvijek vjera i vjerski idiotizmi. Vjere su uzrok 90% ratova i nasilja, a svete knjige zanimljivo nijedna ne propagira to
Indija je najprljavija zemlja na planeti, i Indijci su ljudi sa najlosijim higijenskim navikama na svijetu. Kolicine smeca po ulicama, smrad koji se siri od karija i ostalih zacina je katastrofa. Narucis da jedes on rukama golim vadi u tanjir rizu i istom rukom zagrabi sos i prelije preko rize i onda kaze desnom sam vadio, lijevom guzicu trljam kad serem. Najpoganiji narod 100%, nek me banuju odma.
"Hindusi miroljubivi"
uzepolywood sa nevladinom organizacijom hrvatski nazi sabor
Indija je cardak ni na nebu ni na zemlji. Prve satelite a pola ih nema pristup WC papiru. Imaju jak obrazovni sistem i onda ih vidis kako se "peru" u onom ultra peksinom Gangesu. Furaju se na demokratiju a i dalje na znasi kastni sistem. I sto je najbitnije, male su im kite kod muskaraca i to pravi komplekse i frustracije.
Nešto poput Dare iz Jasenovca....
Indija, hinduizam = fuj
Indija je zadnjih godina otisla jako udesno na zalost i prati globalni trend slabljenja demokratija, institucija i vladavine prava...
Primitivni Indijci još seru po ulicama
i uriniraju
Drugi svijet i bog ne postoje klocevi..dzaba se lozite
Ako te neko optuzuje da si divljak, i ti uzvratis ko divljak, sta si onda ti?
Komentator na klixu koji vuce u ovom slucaju hindusima.
Hoces reci Dodikovim jezikom - teska ciganija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kriv je film i zapad definitivno kao i svudgje gdje se primitivci ubijaju međusobno a sve ostalo nije krivo