Bijela kuća upozorava
0
Iranu prijeti neviđeni stepen izolacije
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta bi amerikanci, zar nerekohste da ce te napast iran...hahahah. nisu ga uspijeli zavditi iznutra pa sad izolacijija...sramota
ameri seru i previse
da se onaj mali ahmed i njegov ludi brat nedžad ne proseruju svako malo i prijeti kome god im padne na pamet možda svijet ne bi preduzimao nikakve mjere, jer dozvoliti da se neodgovorna djeca igraju nuklearnim oružjem nije zdravo za čitav svijet. da li biste vi dali svome djetetu u ruke bombu kašikaru?
God bless the United States pozdravljam BiH cao
Hahahaha, budale samo su dugogodišnjom izolacijom zaštitili Iran od globalne krize, a Izrael je davno nabavio nuklearke i nitko o tome ne priča, a kamoli da spominje.
ja kako znam Rusija ima najvise nuklearki u Iranu i ovo je laz ako kazu da ce Rusija napasti sama svoja postrojenja... jos jedna jadna propaganda skoro unistenih cionista
Klempo obama, idi malo do sjeverne koreje ako smijes uci unutra, a ne daj boze da ih jos pitas imajul atomsku...a sankcije protiv njih mores ma.teri u grah staviti
Samo pravit atomske...Kako onaj kepec iz sjeverne Koreje,otvoreno kaze imamo i gotovo...i sad niko ne smije pisnut protiv njih.Tako i Iran..kad amerikanci budu 100% znali da imaju bombu,tu ce se prica stisat.,......
Iranu pase izolacija, kad sve vec imaju!
ma mozete vi niih izolirati kolko hocete oni su sasvim velika zemlja da mogu zivjeti od svoga rada i libija je bila 20 godina pod sankcijama sta im je bilo nista na kraju su prije ove revolucije toliko imali cistog kesa ne znam kako ali su imali od toga 80 milijardi za infrastrukturu i jos toliko za druge projektre zato je i bio rat da se opljacka sta se da opljackati jer se vidjelo da amerikanci nista ne mogu gadafiju.
eno amerika,kina,rusija... iran će svoje da brzo završi!!
ne seru amerikanci ovo jude pritiscu,citavu ameriku kontoliraju i svijet.......
Nema ni 2-3 mjeseca kako su Libiju scepali pod svoje kandze, vec pricaju kako ce izolirati Iran! Pa zar nije vise ocigledno sta zele da postignu, i sta se desava na ovom svijetu...?! Antikrist je na putu!
Ovi ameri su stvarno seratori svjetski, oni mogu sve, mogu da izrabljuju kako koga hoce, moderne kolonizacije. Samo ako misle da ce rusija i kina biti na njihovoj strani u ovom konfliktu varaju se!
kad bi ovaj dunjaluk bio sav amerika opet bi oni prijetili sami sebi.Kako moze neko imati nesto kao oni, zar nije samo amerika neprikosnoveni vladar?????
ne znaju ameri sta je dzihad! :)
Ma prijetite vi mami svojoj