Istraživački centar u Teheranu
0
Iranski predsjednik punio nuklearni reaktor
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ako su i atomsku bombu razvili, pa sta? Svi je drugi imaju. Samo naprijed, kakav god da je, podrzavam ga.
AFERIM!
... obogaćeni uranijum je možda utjeha i nada onima koji imaju osiromašeni mozak ...
dosta je bilo potcinjavanja i pokoravanja velikim silama. ir iran je ponos ne samo za muslimane nego za sve potlacene narode.
uzao cas punis napunit ce te ameri bombama.
Ahmadi-NutJob
Cuj braca iranci , kakve oni imaju veze sa vama pa negovore oni tim vašim tkz.Bošnjačkim jezikom ,nerazumiju vas, osim što ste prešli u njihovu vjeru , ko zna ko ste i šta ste prije bili , hahahahah
@@hehe E pa onda si ti klasični fašista buraz! Niti JEDNIM VALIDNIM ARGUMENTOM preferišaš jednu imperijalističku silu koja je svoj uspon ostvarila na u.b.i.j.a.nj.u prvo domorodaca u svojoj zemlji i iskorištenju bogatstava istih, krađi zemlje od istih itd. a onda, kada je to sve \"presušilo\", krenula u \"krađu\" od drugih, konkretno nafte!
Veća šipka od njega zamal nije upao u bazen
debi.l je simpatičan ali će ga ameri rasturiti za 10 dana,pa nek onda puni gorive šipke
koji je komad budale ovaj ahmedinedzad
kakav hrabar i odvazan covjek je ahmetinedjad....svaka mu cast.......covjek ima ogromnu masu simpatizera,cak i sjedinjenim drzavama,koje se polako bune protiv rata u iranu,kojeg vlada sprema,ali nece moci,jer narod svijeta to nece dozvoliti,dovoljno smo mi propatili,dovoljno su iracke majke propatile,dovoljno su libijci propatili....dolaze bolja vremena,narod se buni...niko nece r azarnja... a sto se tice nukl.energije iran napreduje u domenu,medicinskih istrazivanja,,,znaci jos malo i rak se postati izljeciva bolest...iranci su dosta toga korisnog i naucnog podarili svijetu,i hvala im...
Pa osim Amera,ne sjecam se da je iko koristio atomsku bombu,zovi me sebicnim ali je meni bitno samo sigurnost moje drzave,a sa Amerikom smo sigurniji nego npr. Iranom,koji bi rado da cijela Evropa bude islamska i upravljana serijatskim zakonom,kojem se ja osobno protivim.
Pita li se iko zasto iran ne smije imati nuklearno oruzje??? pa zato sto su to muslimani,pa ne moze amerika izrael nato dozvoliti muslimanima nikakvo pravo glasa,oni moraju biti potlaceni...zato ni turska ne moze u evropsku uniju,jer ih ima na milione i pitali bi se za mnoge stvari a muslimani su,pa se to ne moze dozvoliti. selam alejkum braco i sestre
Svako oruzje koje bilo ko posjeduje po prirodnom i bozijem zakonu nebi smijo zabranjivati da ga i drugi posjeduju,ali posto su pojedinci vladari nad svijetom,oni nesmiju biti upitni,Cifuti smiju sve i njih niko ne opominje nizasto,FUJ medunarodna pravdo.............
@@AK 47 MA uredu to brate, samo ja ne shvatam odakle tebi pomisao da su ameri, francuzi, i svi ostali koji imaju tu atomsku (i to ne samo jednu, već DESETINE I STOTINE BOJEVIH GLAVA), \"miroljubivi\" a eto iranci (i generalno Muslimani) nisu!? Zbog terorista!? PA i kršćani imaju svoje, šta su onda bili inkvizitori, krstaški ratovi, balkanski ratovi, č,e,t,n,i,c,i, u,s,t,a,š,e, KKK itd. već teroristi-agresori!?
Samo zelim reci da je atomska bomba u rukama onih koji mrze Ameriku svim srcem opasna stvar.I kako znati da Iran nece kad-tad napasti neku zemlju sa atomskom bombom? Ovdje pretezno mislim na Evropu,jer nikad ne znas sta Ahmadinedzad moze zamisliti u svojoj glavi.Nemam nista protiv da Iran ima atomsku bombu,smatram da svaka drzava ima pravo na to,ali samo zelim reci da mi ne izgledaju miroljubivo.Samo se brinem za Evropu,za Amere I Izrael mi se iskreno fucka..