Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRŠĆANE I JEVREJE SVE ISTRIJEBITI DO ZADNJEG, OVI DANAŠNJI KRŠNJANI I JEVREJI GORI SU OD PAGANA !!!
@Frenk da ten... i @IDF Ponasate se gore od djece predskolskog uzrasta. Smirite se obojica.
@IDF hehehe vi sto se unistavali, unistavali ste....mozete nema samo kur@c od sad popusiti.... i dlaje se tjesite... pogledaj gdje su sad hrvati...nema ih ni 300.000..... a nekad bilo blizu milion.....GOODBYEEEE GOOODD BYEE
Ovo je igra nerava hladno-ratovskog tipa. Na rubu smo W W I I I. Moze prerasti u veliki rat na vjerskoj osnovi. Sa danasnjom tehnologijom zrtve bi bile puno vece od W W I I. Nastupili bi siromastvo, glad i bolesti. Cemu se bijede ljudske vi radujete?
sto ih ne unisti to ih ojača.svak cast iranci.najjaci ste,kao crvena armija nekad.
koliko god bi neko htio da Iran napadne , to bi bio samo bumerang koji bi se instant vratio na tlo Irana tu zapoceo krvoprolice neopisivih razmjera.Ako se imalo pogleda polozaj americke vojske koja je sada na Bliskom istoku onda nije tesko zakljuciti da izrael ima na terenu jajjaceg moguceg saveznika , a zna se da iran nema nikoga osim sebe. Ovi komentari o nekih 20 miliona imaju smisla mozda prije 60 godina kad je isto toliko rusa poginulo a ipak su bili pobjednici, Danas se ipak vode malo drugaciji ratovi gdje informatika , tehnologija i logisticka podrska prije svega kvalitetnih saveznika imaju krucijalnu ulogu. Visok broj slabonaoruzanih fanatika je dobar za paradu i zastrasivanje , u globalu to nema nekog efekta jer da ima iran bi njih odavno napao kad ih vec toliko mrze . Ova akcija koju bi poduzeli je prije svega plemenita, ali nece od toga biti nista, jer Iran jednostavno nema resursa da se bori sa onim sto ce nakon toga uslijediti.
e moj akademik, a mi se cudimo sto su oni vaki nenormalni a vidi kaki im je bio poslanik i onaj u koga se kunu u kome se klanjaju. samo mogu reci DALEKO IM LIJEPA KUCA barem jedno dvije galaksije od nas.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\" http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
Islam je uvjek vladao sjetom i jos uvjek vlada i vladat ce. ALLAH JE NAJ VECI.
Iran je savrsen sparing partner da ovi na njima isprobaju neka nova oruzja a i da potrose one stare zalihe municije i naoruzanja svih mogucih vrsta. Jasno da bi bilo gubitaka i na Izraelskoj strani ali bi im ovi napravili dar mar. Poderali bi ih za kratko ko Panto pitu. Go Israel!!!!!
IDEMO LAGAHNO, PRAVDA DOLAZI, IZRAEL CE NESTATI SA LICA ZEMLJE, ALLAHU EKBER!!!!!!!!!
JA SAM RETARDIRANA SMRD.SKA KONJINA, OTAC ME JE SILOVAO I ZATO MRZIM DRUGE, JE.BE.M SAM SEBI MATER SMRD.SKU, POGANU, GENOCIDNU I KUKAVICKU.
DOKAZANO JE DA SU VANZEMALJCI SILOVALI HALAHOVOG POSRANIKA I EPILEPTICNO TERORISTICKO KOPILE MAJMUNHAMEDA PEJGOVNERA I ONDA JE ON SVOJE KOMPLEKSE LIJECIO NA DEVETOGODISNJOJ AISI!!! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO IZMETSLAMSKO MUSLIMAJMUNSKO PEDOFILSKO TERORISTICKO LOJAVO POTURICKO BALIYSKO!!!
Za ovog s nikom PODRINJE - Ni u jednom rijecniku nema rijec ,,bolesnjaci ,, koju si ti upotrijebio, a kritikujes druge na pismenosti (nepismenosti) i time dokazujes koliko si ti nepismen, jer koristis rijec koja uopce ne postoji u rijecnicima...Sto se tice Izraela malo se sine osvrni citanju knjiga i pracenju politike pa ces vidjeti da Izrael ne j... samo muslimane vec i krscane. Kao prvo Izrael mrzi ,,GOIME,, tj. ( ljude koji nisu jevreji ) znaci sve. Kao drugo Amerika prakticno ovisi o Izraelskom kapitalu, kada bi on povukao kapital iz Amerike ona je cuca....zato ga ona i mora lizati kao najveca drolja...
Halooo ljudi, o cemu vi to? De spustite se na zemlju, budite realni barem malo...Iran je prejak, ja sam se iznenadila sta sve ljudi imaju, a jos vise koliko se amerikanci njih plase...vec molite se da se ne ukljuci iran, inace ode sve.....a izrael....truncica je to za iran...