Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj prijetnja po zidovski opstanak, a oni posjeduju atomsku mombu od ubistva Kennediya 1968 i oni nisu prijetnja po niciji opstanak......Nema ih ni 5 miliona a hoce da napadnu zemlju sa 70 miliona stanovnika....prijetnja po njihov opstanak
Pajdo mislio sam opcenito...nigde nisam naveo da su iranci arapi...znaci ti se izvaljujes i provaljujes...pazljivije citaj komentare...pozz
Nista od Bushera. Sada ce cionisticki rezim iskoristiti svoje saveznistvo sa Miletom Laktasenkom i preko njega izvrsiti pritisak na Rusiju da obustavi sve dalje aktivnosti u Iranu i sve veze s njim.
AHMO POSTO PRAVO ZAHEBAN
IRANCI NISU ARAPI, IZVALJUJEŠ SE IZ KORIJENA...
Pa muka izraelcima do sad arapi imali samo kamile i naftu...e sada kad su se malo aktivirali odma heeeeljp..pomagajte...nedajte...brade vam vase cifutske...svi na zid placa cigani jadni.
Je bilo da vi vladate svijetom cifuti jadni i ameri
Sta kaze traktorista na ovo sto braca rusi zajedno sa irancima rade proton Izraela?
nazalost ovakvi su spremni bilo sta reci iliti komentarisati samo anonimno. a ovo sto \"napisase\" pokazuje stepen njihove svijesti i obrazovanja.
totalno je neprihvatljivo da izrael upozorava o tome, a i sam je na isti nacin dosao do nuklearke.
STA JE RECI ZA JEVREJCINE!!!!LOGIKA IM IZGLEDA NIJE JACA STRANA.........
nisam neka peka , al fkt ste neprofesionalni... zali boze ko vam dade priliku da pisete... (prepisujete)
pleme vam zidovsko...najbolji ste u plinovitom stanju!
zato je potpuno legalno invadirati na brod i pobit 10 ljudi ko s poslom a da svijet kaze amen.
Ovaj se tekst treba staviti na stranicu vicevi.net Prica dolazi iz zemlje koja je nelegalno nuklerano naoruzana, i koja vec decenijama odbije sve odluke Vijeca Sigurnosti Ujedinjenih Nacija.