Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se iranska revolucija odvijala na stvarnim islamskim temeljima danas se ne bi dogadjalo da \'islamska\' vlast ovo dozivljava od muslimanskog naroda, vec bi otpor naroda isao u smjeru napadanja vlasti zbog eventualnog popustanja u vjeri. suvisno je i komentirati postupke lesinara sa zapada.
Iranci su Perzijanci, znaci nisu Arapi i reci Irancu da je Arap je jako ruzno u njihovim glavama, a toliko vole Arape ( a nisu daleko ni Turci) da im je i \"zakleti neprijatelj Izrael\" drazi od Arapa, Iranci su prije svega Perzijanci pa tek onda muslimani i sve drugo sto dolazi..., problem Perzijanaca, Arapa, Turaka i svih drugih \"muslimana\" nije, naravno, na Zapadu nego u njima samima!
Stručnjaci, Iranci nisu ni Arapi ni Arijevci nego Perzijanci.
Iranci nisu Arapi, nego Arijevci... i oni i Arapi se medjusobno mrze i to pravo. A ti koji toliko navijas za arape, sto ne odes da zivis medju njima...
iranci nisu arapi
Iranci nisu Arapi.
Idi u Iran ili bilo gdje među Arape kad ih toliko voliš...
Zapad cini sve da arape konstantno prikaze kao divljake i zivotinje. To rade isti oni zapadnjaci koji su kao takve prikazivali americke indijance dok ih nisu istrijebili ili strpali u \"kaveze\"... Cijeli svijet se digao na noge protiv Istoka; medijska pompa i sl. Svuda imamo proteste ali su problem protesti u Iranu. Zasto je to tako!? Mediji su objavili rat Arapima; muslimanima cijelog Svijeta. I sad ce oni \"bosnjani\" koji ne vole Islam da pucaju komentare. Prije nego startate, razmislite: niko vam ne brani da mijenjate nacionalnost; vjeru i sta vec. Bolje da to uradite, nego da se stidite pripadnosti; religije... Mozete/mogu raditi sta im volja, na kraju smo mi pobjednici - onda kada stanemo pred Gospodara. Respect!