Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je trebala ona cuvena akcija iz filmova , kad iranci priđu sa svojim camcem da se ameri organizuju i da ih sve u cuvenom americkom stilu desetkuju , ALI na snimci se vidi da iranci sa njima postupaju protivno ženevskoj konvenciji o zarobljenicima izuli su ih bose zamisli i polegli ih na serdzade i stavili im jastuke pod leđa kakvi su to katili islamski sta rade ovim jadnim americkim marincima
Ruzno je vidjeti ljude koji klece, ali vojska i vlasti Islamske Republike Iran ipak se odnose civilizovano prema neprijateljskim vojnicima i stite svoju suverenost bez nasilja i nepotrebnog krvoprolica. Sve bi bilo potpuno suprotno da su uloge bile zamjenjene. Da je nekom igrom slucaja iranska mornarica zalutala u americke teritorijalne vode, bilo bi i krvoprolica i nasilja i neizbjeznih, podmuklih medijskih lazi. Ovako im je samo ostalo da se zahvale Iranu, sto su i uradili.
Pametan potez sto su ljude pustili svako moze zalutati ....
Sta je Iranci, panika, skoro da prije oslobodise, nego sto uhapsise ovu desetoricu vojnika.
Dali je normalno da neko spominje u komentarima da mu se pale dzamije i da ne bude kaznjen? To je potencijalni terorista i moguc je teroristicki napad. Ove dolje komentare treba slikat prijavit policiji. Lahko ce pronac od koga su upucene prijetece poruke. Gradjanska je duznost prijavit mislim da ovi iz klixa moraju reagovat !!!
Da su ovo isto Iranci Amerima uradili ovi bi ih pobili ko zeceve i jos bi im terorizam pripisali.
Ko bi mogao da vjeruje da jedna isl.drzava zarobi americki vojnike i da primorava vrh SAD da se izvini zbog toga. svi smo navikli da amerikanci zarobljavaju druge i... ali vidite kako dragi Bog dao takav ponos i moci iranskom narodu da mogu uciniti tako nesto. svaka im cast i samo naprijed na Bozijiem putu.
I ti stvarno vjerujes u sve ove gluposti sto procitas ? Da to nije samo jedan dio puno veceg lanca ? Jel ti samo vidis ta 2 broda koje je to naoruzanje i da ovi njihovi glisercici izgledaju kao ribarski brodovi , samo cekaj koji tjedan mjesec kada zarobe Irance bit ce ovo i vi ste nas bla bla imat ce razlog
Puno danas djeca gledaju američke filmove, a kada vide stvarnost dobiju frustracije.
Pogledajte cijeli snimak, jako je intersantno. http://www.farsnews.com/MediaDisplay.aspx?nn=13941023001462
Nisu mi dragi ni jedni ni drugi, ali po svemu sudeći Ameri su uzalud čekali Čak Norisa da se pojavi i riješi problem na svoj način,ali avaj i on je usput pao negdje u ruke ISILA!!
Tacno vidis po facama da su ovi likovi u svom svijetu. Relacija brod-kuca-bejzbol utakmica im je dovoljna za cijeli zivot, jbo ostatak svijeta.
Vidis kako Iranci paze svoje zarobljenike, nista tamnica, sve im perzijanere prostrli :)
u ovom iranu, ako nosis kragnu podignutu uhapse te jebeni divljaci
Nek je kad amerikanci niti pitaju niti nista koda je citav svijet njihov,a da su ovi bili pametni i odmah ih pogubili.
Kako su ih iranci poredali ko male pi*kice, takvi su u stvarnosti ameri
Lijepa slika, odmor za oči...