Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ti ego moraš imati da protjeruješ svoj brod kroz avliju države koju bombarduješ
Bogami mnogi su u komentarima pogodili da Iran nece samo ispaliti rakete vec ide na dubinu i sirinu / zatvori im sve puteve snabdijevanja /
ovo jos gore, sad ce ih mrcvariti godinu dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iran zatvara koridor za snabdijevanje preko Emirata, koji dalje ide kopnom do cionista.Jemen je već zatvorio Crveno more.Ostao je samo koridor iz Turske.Loptica je prebačena u Erdoganovo dvorište.Strašna šahovska kombinacija .
Ovuda vise nece proci. buuuusiiiiii.
samo ostro protiv cionistickih terorista 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇮🇷❤️🇾🇪
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Alooo, Iran je civilizacija za njih. Njihova mudrost I odmjerenost ce ih dovesti do ludila. Rado bi ćifut gurno ameriku u rat sa Iranom, no pitanje je jel kauboj bas tolika budala?
Sura 33 a 59 O Vjerovjesniče, reci ženama svojim, i kćerima svojim, i ženama vjernika neka spuste haljine svoje niza se. Tako će se najlakše prepoznati pa neće napastovane biti. A Allah prašta i samilostan je. Zato veceras zenske se pokrivaju uz podrsku islamistima i ponizivaca zena Iran
Mašala
Eh eto to je dugo iscekivana osveta Irana,nazalost. Rekli im cionisti,znas sta? Otmite jedan nas brod,izrael ce dici veliku medijsku hajku i svima dobro. Vi sacuvali obraz pred narodom,a mi nastavljamo klanje istim tempom.Pa je l' vako?
Jbm vam mamare cifutske!
Iran igra mudro. Kupuje vrijeme.
Samo naprijed uz Allahovu pomoć, jer oni neće prestati dok im se neko je suprostavi. Ni u BiH ne bi rat stao da nije ARBiH nije krenula u ofanzivu vraćanja teritorije.
Bušiii hahaaaaa....buši hahahaaaaa !!
cuo sam da ce se Brod preimenovat u Son of alija izetbegovic
Tebi su izgleda u zivoti svi krivi osim tebe....
Jedini teroristi su chifuti
Bravo Iranci! Cak bi i u vasem dvoristu bi da prave belaj i gospodare. Nije im dosta sto ubijaju djecu i zene, bombarduju ambasade i ini najgore podlosti.
Kad se najveca teroristicka drzava poziva na medjunarodno pravo, mozes misliti koji je to obim licemjernosti.
Dobra fora bravon za Iran malo je jedan brod
Kompjuterske komponente sve skuplje za 30% minimalno, zbog blokade transporta Hutija u Crvenom Moru i sad Hormuski prolaz. Nema roba kuda proci.
Crveno more je već iransko. Tamo danima kruže iranske podmornice i ne može riba proći da ne znaju. Huti su već odradili testnu fazu i ko sada može proći Bab el Mandeb ili Adenski zaljev bez njihova znanja?