Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su u ratu najveci savznik Armije BiH, mnogi to znaju iz licnog iskustva.Hvala Iran.
⚜️❤️🇮🇷
I onda se pitate zasto od nato nema nista...zasto od eu nema nista ..mislite da zapad za ovo nema pojma ...isti ste kao srbi oni rusiju vi iran...
da je zapad htio pomoći, ne bi Iran morao
Svi se sjećaju osim trojke
Iran ponosna i slobodna zemlja od Američke hegemonije! Naša braća!
Godinama sam slušao Bošnjake kako su bili goloruki u Građanskom ratu 92-95, a sad slučajno iz komentara saznah da su ih Iran, Pakistan, Malezija i ko zna još ko naoružavali. Ali zato sa punim pravom osporavaju da je Srbija trebala pomagati Srbe u BIH, jer su oni trebali goloruki da se suprostavljaju muslimanima, Hrvatima, NATO i mudžahedinima. Kakva nebuloština.
ovo oni sto su ubili djevojku jer nije bila pokrivena? fuj
Bilo je dobrih protivtenkovskih raketa od njih.😉
Uvijek cu reci, Iranci su nam bili od velike pomoci u ratu. Toga se uvjek sjetim
Ma nije vas niko pomagao, vi ste bili goloruki, a Srbi iz Srbije nisu smeli da pomažu Srbe iz Bosne dok je sa druge strane bila i Hrvatska, NATO i muslimanske zemlje? Trebali su da ih puste u njihovu nemilost. E da je vas slušati, Zemlja bi bila (Polu)Mesec.
Hvala našoj braći
kako se nebi sjecali kad znaju koliko je njihovih svetih ratnika ovdje poginulo
Pa dosta manje nego Rusa
@gooUser1656657563 A ti ih prebrojio, i jedne i druge. Ruse bilo u statističkoj grešci, a mudžahedina po celoj Bosni.
Botovi NiP i hdz pljuju po Iranu
Jedina islamska država koja je konkretno svim što je mogla pomogla Bosni i Hercegovini, a onda ih je Alija na zahtjev onih koji su nam nametali embargo i prisilili da potpiše Dejtoj - kapitulaciju, otjerao iz Bosne. Na povlačenju jedan od Iranaca imao je običaj kazati Mislio sam da je Alija musliman, a bosanskim muslimaninma halal i kap krvi koju smo dali.
Ne laži komunjaro!!!
Kakva Iranska krv ,nijedan iranac nije poginuo u BiH ,oni sj dosli da proturaju svoju siitsku vjeru i zato su bili tu ,nije im uspjelo i zbog toga mrze Aliju ,daleko im kuca od nas.
Iran 92' šalje avion naoružanja, saudija avion porodične biblioteke
Hvala im, lijepa prijateljska gesta. Sta je sa Turcima?
@ Formula Zašto se u svakom kontekstu moraju Turci prozivati?
Gdje su slike mudžahedina koje su slali u Bosnu ?
eno ih u visegradu
Braća se brinu za nas.