Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Peterson navodi da je elektronska tehnologija koju koristi Iran poznata pod nazivom „Faribkari“ (prevara, obmana) koju su usavršili iranski stručnjiaci za GPS. Naime, na ovaj način se šalju komande u bespilotnu letjelicu koja misli da iste dolaze iz matične komande i zbog toga se povinuje istim.\" mogu zamislit otegnutih vilica cionistickih navigatora, kada im je i ova letjelica javila kako je uspjesno prizemljila u \"maticnu bazu\" (fly me home mode), a kad \"ono medjutim\" nidje aviona:)
satrat će njih one mlade britanske studentice što vrijedno rade da za školarinu zarade
Ovaj me Iran svaki put iznova iznenadjuje,i to pozitivno......
zarobili su i pilota garant , ali ga kriju !
Pa, se oni zaj..eba..vaju s irancima, a iranci im zarobe bespilotnu letjelicu: ;) Stoko zapadno-cionisticka, istrest ce vas Ahme iz gaca.
bilo prije dva sata na Index.hr, cestitke na jos jednom uspjesnom kopiranju