Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabi vam komentari
REDOVNO PRATIM VIJESTI IZ IRANA, I MOGU VAM RECI DA ME SVAKI DAN NASMIJU SVOJIM LAZIMA I BUDALASTINAMA.. GOOD BLESS AMERIKA
koja glupost. da ga imaju, ne bi to sigurno objavili. ko jos objavljuje vojne tajne, a narocito u fazi razvoja. ovako i djeca vide da samo pokusavaju predstaviti se puno jacim nego sto jesu. to se da nekome da \"ukrade\" informaciju, a oni ko fol poricu. onda bi uspjeli nekoga i izlevatiti. ovako - nema sanse.
ne samo da je nevidljiv za radar, nego je nevidljiv i za oko. u stvari nema nacina da se detektuje ikako to cudo zadnje tehnologije. nazvali su ga sarena laza.
meni je samo zao sto hitler ne pokori svijet sad ne bi bilo sranja te ratuju ovi te oni svi bi morali da slusamo jednog vodu
sve je ovo dio americke kampanje da sto prije napadnu Iran, kakav avion, jel se neko sali!!??
Iran lansira nova oruzja i rakete brzinom kojom bi neka ambicijoznija slastirčarnica lansirala nove kolače. U ozbiljnim zemljama jedna balistička raketLa se razvija barem 5 godina. Za to vrijeme Iran objavi ( uspješno - naravno ) lansiranje nekih 15-20, i to sve bolja od bolje. E jedino ne znamo da li i uđu u naoružanje. I u kojoj količini.
drugovi moji i drugarice, porediti Iran i Irak isto je sto i porediti SAD-e i neku od zemalja Latinske Amerike, Iran je pokazao sto je jos za vrijeme nametnutog mu osmogodisnjeg rata sa susjednim Irakom kojega su podrzavale gotovo sve zapadne zemlje i vecina arapskih zemalja i na kraju sta se desilo- Irak ne samo da nije (uz pomoc Zapada i arapskiuh zemalja) uspio poraziti Iran nego je cak isgubio i jedan dio svoje teritorije, a kao sto je poznato Iran je u to vrijeme bio najslabiji vojno, prema tome, zboriti nesto u cemu pojeidna Gospoda nema uvida je smijesno. OK pozdrav
sada ce nas protjerati iz izraela isko sto nas je gospodin firer protjerao iz evrope
pridruzujem se. ovo je najimbecilniji portal na balkanu i brzo ce se ugasiti. pustaju nam jos samo komentirati neke slomljene stikle i sex u paksu.
@sve i opet vjecno gube:)
rakete, mlazni avion, atomska bomba, tornado avioni za rano otkrivanje radara, haubice, tenkovi, flakovi itd... sve je to made in germany.
e moj nasty,.... to su sve sami kuurvvini sinovi u sa-x-comu. ja im i i ovim putem yeebeem svu zivu i mrtvu familiju za svaki blokirani i izbrisani komentar.
tako se i irak kurrcio, pa su poslije kmecali.
I jos nesto,nedaju mi da postavim komentar koji nikog ne vrijedja a tako ostavljaju neke komentare maloumnika koji samo gledaju da nekog uvrijede. Kad procitam neke komentare stvarno mi bude zao nekih ljudi.