Zaoštravanje odnosa
0
Iran testirao rakete kratkog dometa
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam iz Banja luke tacnije oko lice!
pozdrav braći u Iranu, onima koji su nam kad je bilo najteže slali municiju za odbranu od dželata, za razliku od ovih što su nam oružje za odbranu zabranjivali. Mislim da je upravo BiH pravi odgovor i pravo mjesto gdje bi se Iran i Ameri mogli izmiriti, imamo genijalnu medijsku poziciju za ove dvije zemlje
gramatika... poneki ostaju vijecno u klupi, isto tako i na Bistriku?
turci, sve su prilike da cete oped dobiti po picicu, a onda ce da bude: HEJP AJRAN, DZENOSAJD, STOP BOBMING AJRAN!
Je li bošnje hoćete li ići kao dobrovoljci u Iran ako ih Amerika iliIzrael napadnu?
Joj vidite glave nepismene u Diva... \"Budi te\" / \"ocekuj te\" Presmiješno, haj ba mali piši zadaću za sutra okani se weba, imaš ti svojih problema :D
Pa samo nepismenoj gamadi i može biti draga vijest o testiranju raketa - a takvih nam hvala Bogu ne fali pitam se da li je Div toga \"svijestan\" (piše se svjestan jadniče)
E jesu jaki ko pile kad kaki.... Lako je Ahmedinedžadu prditi sa raketama okolo i kurčit se u nedogled, neće njegova guzica nastradati ako se zarati nego će jadni Iranci ispaštati... Bože budala gdje god da kreneš....
Budi te svijesni, nuklearno naoruzanje je ultimativno naoruzanje? Ne ocekuj te da ce raketa poletijeti na Izrael. A Necko je toga svijestan, u svakom slucaju ova vijest mi je draga.
To, obori!
Do sada je islamski uskurč uvijek završavao šmrckanjem u UN-u ili na Konferenciji islamskih zemalja. Zašto Muhamedovi sljedbenici tako sporo i teško uče ?!
Pa i iran ima pravo da testira svoje rakete kad ima recimo pravo francuska tolike atomske bombe da testira i druge zemlje. Neke zemlje bi da sve smiju pa da i okupiraju tudu teritoriju a neko ako se pobuni znaci ugrozava svjetski mir.
Koje kompleksase uzgaja Bosna nije normalno (etc Bosanska). Mora uvijek i na svakom mjestu lizati zapadno dupe jerbo samo tako pokazuje da je dio Zapada. Nema veze sto su fasizam i nacizam produkti Zapada ciji je nus proiuzvod Izrael, preko ledja Palestinaca normalno al bitno je da ono nekoga salje u Iran. Inace strasna je to provokacija: raketa kratkog dometa 198 km. Pa BIH ima VBR Orkan ciji je domet oko 90km - po kojoj to granici nije provokacija a 198 jeste. Zakulisne radnje oko pregovora za nove sankcije Iranu.
Bjez`te ljudi, eto Shahaba! ha ha ha S Iranom nema shale! Smrt imperijalizmu! Moze li ovako @Bosanka? ha ha haha
bravo za iran, dok ovi saudisjki seici kupuju engleske klubove i bacaju pare da bi pomogli sport u engleskoj iran razvija svoje naoruzanje... ne bi lose bilo da nase strucnjake obuce da napravimo saban 2 koja moze doci do beograda:)