Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX.BA Čemu to režim ? Zato što ne dopuštaju korumpiranim korporacijama da razruše i u bescijenje prodaju prirodna bogatstva Irana ? Ako ćete legalno izabrane predstavnike Irana zvati režimom,onda stvarno ne znam šta je s ovim današnjim medijima. Hebo Vas CNN,ABC,FOX itd. Kuba,Venecuela,S.Koreja,IR Iran su još 4 pravo nezavisne države sve ostale ližu američko debelo Pedu
kako si glup ampak
Kako ce ba disati ti tvoji piloti na 60 km ..na slamku dvojni C????? Pravo si tehnicki POTKOVAN
ha,ha....jeste tetrapak,tako je ..a,ha,ha...ode ti duboko u svemir!!
Amerikanci, kao sto mrze svoju suprotnost u drustvenom poretku( komunizam ), isto tako mrze i svoju suprotnost u religiji ( islam ) ! ! !
Nijedna diktatura u pravom smislu te rijeci ,nijedna vojna hunta ne bijase trn u oku Americi ,kao sto bijase sloboda u ovim zemljama ,sto ih nabroja u svom komentaru ANTIGLOBAL .
@ampak: Летјет ће ваши авиони, слажем се. До једном.
Treba CIFUTE ravant sa zemljom !
da ne bi ameri ratovali prebacili na Izrael, svaka cast
@istina kratko i jasno:) veli lik da ima avione koji lete na visini od 60 km! sta reći...
glupe Hodze, nasi cionisticki avioni ce letjeti na visini 60km i ... ostalo znate iz Libije !