Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo braćo! gazi cioniste!
milan je vlah, zato je glup. Ali ništa lično jer je genetika u pitanju.
UGDA! I tako jedan vlah prenese nesto na tvoju mamu i ti se rodiooooo
U srpkinje koka dismr
na strani si Irana, jer su u ratu slali tone oruzja? a Amere ne volis? ili nisi svjesno dozivio pa ti neko prico bajke il si naivan do daske. pa sta ti mislis da bi 10% tog naoruzanja iz Irana proslo da Amerika nije aminovala? pa Ameri sto direktno, sto indirektno kontrolisali sve sta se desava, sta smije sta ne smije? ko ce sta osvojit, a sta nece, kome puske treba dat a kome oduzet..zao mi je al mi smo indijanci pravi, mi vise volimo da ispredamo legende nego da pogledamo realno kako je bilo. i ovi sto pisu sto ne uradi USA na Iran? dajte ljudi ne budalite razvalice ih kad dodje vrijeme, nece znat sta ih je snaslo, ko i Irak, ko i afganistan, ko i srbiju.
Nož, žica, ...... hahahahahahahahahahahahaahaha
vlah je isto ko pseto, smrdi i prenosi zarazne bolesti.
Jos malo pa smo i mi Iran,na svakom koraku bule i vehabije!!! Sramota i primitivizam:(
Jel brzi zvuk od ove letjelice?
.. a Boga mi i tone HURMI....
srbe na vrbe
Ako ima domet 2.000 km, a moze letjeti 24 sata, znaci da je vrlo spor, a time i vrlo laka meta svakoj protivavionskoj odbrani.
Svakako podrzavam Iran! Iran je nama tone oruzja slao za vrijeme agresije. Uvijek im trebamo biti zahvalni :)
muslimani a vole slagat!!evo izeael i amerika nece moci spavati hahaha primitivci zaostali!!!
Ovu mozes oboriti lovackom puskom,hihihiiiii
Ispas ce da omalovazavam Perzijance a niije mi namjera, zao mi naroda. Handre ih i ove domace budale od ajatolaha i politicara i amerikanci. Cuj letjelica ovo ono linafo. Kako god narode irana na.ebo si ko zuti.
SVI SU ONI OPTUZIVALI IRAK DA IMA ORUZJE A ZNALI SU DA GA NEMA I NAPALI SU GA A OPTUZUJU IRAN A NE SMIJU GA NAPASTI ZNACI DA IMA NESTO EVO VAM GA AMERI NALETILI STE NA BIVSU JUGU