Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Assad se bori protiv pobunjenika, pobunjenici protiv ISIL-a, ISIL protiv Assada i Kurda, Turska kofol napada ISIL, zapravo udara samo po Kurdima, Ameri bombardiraju ISIL i istovremeno ih naoružavaju, Rusija se bori protiv ISIL-a, a zapravo bombardira pobunjenike. Iran pomaže Assadu, a Arabija pobunjenicima, istovremeno i ISIL-u, protiv kojeg se također bori. Ukratko, Sirija. Zaboravili smo Židove koji stoje sa strane, smiju se i zapravo vjerojatno upravljaju svime ovim.
O čemu vi pa vec hiljade Iranaca se bore u Iraku i Siriji, dok sunitske mlakonje u okruženju spavaju
"prenosi Fox News" :-) "kada su se tajno sastali general Qasem Soleimani i ruski predsjednik Vladimir Putin" Naravno tajni sastanak nije mogao proci neopazeno dok je budnog Fox News oka. Fox News eksluzivno saznaje i da su "Qasem Soleimani", u narodu poznatiji kao Kasim Sulejmani, i Vladimir Putin odlucili da uniste Ameriku i da je vrijeme za paniku. Vrijeme je da se cuje glas razuma i da se u program uzivo ukljuci senator John McCain. Senator je razocaran sto nuklearni arsenal kupi prasinu, a mogli bi fino da se gadjamo balistickim raketama sa Rusima. Vrijeme je za mali reklamni blok. Pijte ove tabletice. Samo sto niste umrli? Nema problema - osigurajte svoje zivote kod "Mutual of Omaha" I tako zivot tece dalje uz Fox News :-)
Napokon da proradi iranska pjesadija i ruska avijacija ....
Hajde da budemo pošteni i da složimo siriju tj njene oružane formacije ASSAD-Otvorena podrška Rusije i Irana ISIL-Prikrivena podrška SAD, Izraela, Katara,S.Arabije itd FSA-Otvorena podrška Turske, EU KURDI-Otvorena podrška EU,Izraela,SAD Rasplet situacije je vrlo komplikovan jer svaka od svjetskih sila ima svog igrača zbog je.enog plina i nafte. Uglavnom narod je nahebo.
da su vaša djeca i najmiliji u takvom sranju sigurno ne biste pisali takve gluposti..
možete sati i dipliti ovako ili onako ali morate shvatiti da dolje umiru djeca i nemoćni ni krivi ni dužni.Jedan čitav narod nestaje...Pali kolje i ubija ko koga stigne. Mislim da bi vi idioti koji pišete takve huškačke kretense komentare
Ovom Franciguzu ne možeš više ni odgovoriti koliko minusa ima. Džalalabad mu pojam mračnog a Banja Luka ima divljih ***nija u gradu. Evo mu jadniku da se malo obrazuje i da nauči nešto od Džalalabadu https://en.wikipedia.org/wiki/Jalalabad
jebena situacija...ovo bi moglo eskalirati, jer ako budu napadali-napadace pobunjenike koji se bore protiv asada a ne na isli..... iran je zajeban.... benjo n. bi volio stamburati iran ali ne jebu oni nikog ni za šta, rade kako hoce, a ako i napadnu rolexaše to se nece svidjeti njihovim šefovima benji i obi wan-u....
Nekoliko trupa?! Šta reći a ne zaplakati.
Iran pomaze Rusima,preko kojih zele kao Siti,da uspostave dominaciju nad Sunitima u Siriji,Iraku,Libanu itd,a Rusi stite svoje gasne tokove u Siriji. Isil je i nastao kao Izraelsko Americki odgovor Sitsko Iransko Ruskom pokusaju da ovladaju Bliskim istokom.Dok god su jaki Izrael i Iran,nema dole mira.
KAzem ja da su Iran i Izrael dva najveca zla na Bliskom Istoku
Jbg na nas Iran,na vas Amerika,Egleska,Francuska,Italija,Njemacka itd
KAko Siti mogu biti Sunitima prijatelji,to isto da kazes da vas Katolici vole
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dismr na njesra
Od Bosne do Irana, biće mrtvih muslimana. https://www.youtube.com/watch?v=zLYUTDSPjfM
srbenda tako ti je i tatica prico.. dje ste sad nemate hljeba da jedete.. zlo radit a dobru se nadat to moze samo u cudnoj sumi.. hebo te dedo degenerativni
Previše ste euforični, Ruje su se ovdje žestoko zaletile, Asada je besmisleno braniti. Bolje da se dogovore sa Amerima, inače bi mogao biti početak kraja Putina, uprkos ogromnoj propagandi koju plasiraju. Nema ovo veze sa ISIL-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda se rusi ponasaju kao turci,sve lafa neka borba protiv isila a oni udaraju na pobunjenike koji nisu isil ,i koji se bore protiv asada,isto tako turci su udarali na kurde a ne na sami isil.