Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Cionisti i njihovi tutori,prvenstveno Amerika,nastoje danas zloupotrijebiti divnu riječ mir.Da, mir je veliko dobro, ali mir kada i sa kime?To je kao da neko uđe u vašu kuću provalivši vrata,vas istuče,zlostavlja vam ženu i djecu,useli se u dvije od tri sobe koliko imate, pa vam onda kaže da se nemate pravo ljutiti,da ne trebate imati ništa protiv njega niti suprotstavljati mu se,jer vi bi ste trebali živiti u miru i toleranciji.Da li bi se takvo šta moglo nazvati mirom?\" IMAM HAMENEI NEK ŽIVI REVOLUCIJA............Ovo su neki stavovi Imama Hameneia ,pa razmislite malo o ovome jer je ovo izrečeno O Palestinskom pitanju.
\"Cionistički režim izgrađen je na nasilju, zločinima i silništvu, i on opstoji kao takav.Inače ga ne bi bilo, ne bi mogao postojati.I sad traže da budemo u miru s takvim režimom....Sad se nasilno ponašaju i prema svim zemljama u regionu i svima prijete.Traže mir kao priliku za pripremu nove agresije.\" IMAM HAMENEI NEKA ŽIVI REVOLUCIJA