Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Činjenica je da će IR Iran uskoro postati svjetska (između ostalog i nuklearna) sila, stoga se imperijalisti uzalud trude u svojim prljavim rabotama.
Možete ga samo duvati Iranu. Yankee go home !!!
hahahahahhaa super link pa pored ovih srba ni koze nisu sigurne :)))
moracu provjeriti svoju bor-masinu i cikular da nisu zarazeni virusom
ooo djes pa icoo stručnjače za nuklearke hahahahaa izvini baradei nismo te prepoznali
nismo svi nepismeni znamo kakav je iran,sa kime je ratovo,zasto,zasto se sa cijelim svijetom zavadio i nisu mu potrebne tolike centrifuge za obogacivanje uranijuma..dali su to u mirnodobske svrhe..idi bolan ti i on..slazem se sa kolegom dokle su doveli perzijsku kulturu...cito sam nedavno clanak o jednom profesoru povijesti koji je zelio i zeli pokazati da su krscani dio irana i da trebaju sa njima ziviti a ne dovoditi ih u nezavidan polozaj..jedino sam to pozitivno procito o iranu u par godina..a sto se zranijuma tice vidjeli smo svi katastrofu u japanu pa prema tome sve sto se tice urana treba prekinuti obogacivanje u svijetu..
@smrdalju evo ovako se tvoji krste http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/silovao-kozu-do-smrti-80096.php
a vidi vojnika i cvika, ma Iran moze popusit Amerima
@Amer Ma to je sve posledica ukrstanja iranaca sa devama, kamilama, kravma, i kozama i medjusobnim parenjem -incest...
Ima li u Iranu i jedan lijep, naocit muskarac ili ona dvojica gariba Ahmed i Nedzad biraju oko sebe jos vece garibe.. Sta bi od stare kulture persijske???Sve degenerik do degenerika..
sve sto imam od simensa, izbacit cu vanka iz kuce smeca krizarska,fujjjj
eto koliko se smiju priblizit iranu samo preko zice hahahhaha :D
Kako je ovo tužna priča. Napadaju nam bratski narod.
Gam.ad cionistička i američke cionističke sluge i robovi
@duvajsvima potpisujem iran nikog ne dira a svima smeta
koliko se ja sjecam iran do sad nije izvrsio niti jedan teroristicki atak na bilo koju suverenu drzavu a bio je napadnut na vise nacina do sad :) malo istorije ne bi skodilo i citanja knjiga :)
I vamai je kao drago sto ce idiotski Iran postati nuklearna velesila poput amera i idiota slicnih njima