Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuklearno oružje, nuklearno oružje, pa to je tako smiješno od te Amerike. Da Dragi Bog sačuva Iran i Irance od novog rata, koji je neizbježan i uveliko isplaniran! Amin!
gl.upane, pa ti si slijedeći na redu. kad nestane islamskih zemalja za expaziju, misliš li da će te neoprana gu.zica spasiti njihove agresije ?
oni koji znaju igrati šsh sad vide u kakvoj je iran poziciji. hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. daće on sve sto ameri i evropa budu tražili.
Pa sad oni nek odma obustave sve isporuke nafte pa da vide kakve ce to posljedice imati ha ja.
Koja stoka pise komentare..... Oni koji najvise trebaju da prizeljkuju mir u svijetu a posebno u Europi,prizivaju rat. Svaki rat vecih razmijera najvise stete ce nanijeti muslimanima na Balkanu. razlog-1.islam je na Balkanu uvezen silom i macem 2.krscani u EUu su dosli do saznanja da je nemoguc suzivot sa muslimanima,i rado bih ih se rijesili da im ima tko cistiti ulice i WCe 3.Krscani sa Balkana imaju genetski urodjenu mrznju prema muslimanima.
Ima jedna cinjenica, islam je domacin u Bosni a i muslimani. Znaci svoji na svome, kome se ne svidja Batikan je blizu...a i Rumunija!
\"I danas se kakite po sumarcima\" :D hahhaha fakat istina
Meni nije jasnoi zasto se ovi nasi domaci kmetovi, sh.okcovi i se.rbovi poistovjecuju sa protestantima i jevrejima. Nista vi nemate s njima stoko zatucana. I danas se kakite po sumarcima, volite opanke, smrdi.te na luk i cvarak...joj brate sto me ova zgadija nasmije to nemoze niko hehhe ... Idi bolan svrceru klanjaj se gospi u Medjugorje a ovi drugi nek se prifate trube..to vam je sav domet.
vas muslimane treba sve preseliti u iran, vi ste jedino europsko smeće koje uvijek podupire islamski terorizam. non-stop ste kontra europe i amerike. pazite da vam se to nerazbije o glavu.neznam šta uopšte tražite u europi.
pokenjam se na iran i njihove rakete kupljene od rusa 60-ih godina.
negrade elektrane, a oće nuklearke u civilne svrhe. nema od tog ništa mudže glupe. nismo mi sisali veslo.
CIM SE ZARATI PREDLAZEM AKCIJU SAKUPLJANJA I SLANJA VOJNE I HUMANITARNE POMOCI NARODU IRANA SA SVIH 22% NASE BiH. NIJE BITNA CIFRA NI KOLICINA, VAZNA JE PAZNJA, ZAR NE?
tuzno je da islamske zemlje podrzvaju nepravedne tiranine
Iran svoj nuklearni program koristi isključivo u civilne svrhe , pa zar im nitko ne vjeruje na riječ . Neće ga valjda razvijati za potrebe flore na marsu.
@max nisu ti iranci arapi prvo se obrazuj pa onda pisi komentare
Uvode sankcije, a nigdje dokaza -.-
Štaš to zgaziti štaš