Izvještaj američkom Kongresu
31
Iran nije odlučio proizvesti atomsku bombu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj radovane jedno su zelje drugo su mogucnosti,Bosna cjelovita postoji i postojace, a RS koja je nastala na genocidu top ne moze dugo da traje.
Bez obizra nista se nece promjeniti. Znali su i da Sadam nema oruzije pa su opet napali jer to su samo izgovori. Zastita petrodolara je pravi razlog napada. Pocne li trgovina naftom u drugim valutama onda USD prestaje biti svijetska valuta a to znaci da vlasnici USD-a odnosno bankari koji stoje iza privatne korporacije pod nazivom Federalne Rezerve nece vise moci stampati USD bez pokrica i za bezvrijedne i nicim pokrivene papirice dobijati prave realne resurse. Ocuvanje tog poretka je jedina misija USA vojske. Zato su napali i Sadama i Gadafija i planirali drzavni udar u Venecueli.
Tako je, pogledaj samo Njemačku, divljaci potpuno popušili u razvoju i na kraju odustali od razvoja nuke bombe.
Jest vala u pravu si, eno Pakistan koji ima atomske bombe postao je najdemokratskija zemlja, dijeli lekcije o ljudskim pravima, smije pljačkat koga stigne, i niko Pakistanu ništa ne smije jer je sad sila nebeska.
Naši _znaju_ da Iran već ima atomsku. Svako malo na komentarima prijete Izraelu da ako bude rata sa Iranom Izrael bi fasovao jdenu dvije, tri nuklearke. Nije mi jasno zašto Amerikanci i oni iz UN-a ne dođu čitati ove naše komentare, pravu istinu bi ovdje saznali.
Proizvedeš atomsku bombu i odmah postaješ najdemokratskija država,dijeliš lekcije o ljudskim pravima,smiješ pljačkat koga stigneš,tebi niko ništa ne smije jer si ti sila nebeska!
Nisu Arapi izmislili brojeve kakve poznajemo danas već su ih preuzeli od Hindusa sa područja današnje Indije, a koji su prvi razvili taj brojevni sistem. Arapski se zovu samozato jer su ih Evropljani opet dalje preuzeli od Arapa u 10 vijeku. I Arapi i Evropljani zapravo trebaju zahvaliti Indijcima. Možda slučajnost ali iz današnje Indije dolazi najveći broj računalnih stručnjaka koji su izuzetno cijenjeni u svijetu. A možda i nije slučajnost već genetika?
bitno je da su srbi napredovali pa napravili stojadina a rusi ladu,gdje god pogledaš samo se oni vozaju,i onaj kad je napravio kompjuter pitanje je bil to mogo bez arapskih brojeva-jedinica i nula,a što se tiče naoružanja i raketa i masovnih ubistava sa atomskom bombom onaj koji se bogu moli pet puta dnevno nema vremena da razmišlja o tome,niti o tome voli da razmišlja ko neki drugi ljudi
Sad ce cifuti cr.knut od muke ! SIKTER
Što ih ne uvede izraelu,nego im liže dupe kad god može.
Čuuuuuj.....ma ko nam to kaže... a ja čuo da je imaju odavno....kao onomad Irak, hemijsko
...samo uporedbe radi gledajte narode koji je tehnološki jaz izmedju zapada i ovog islamskog svijeta... ...nijemci razvili raketnu mlaznu tehnologiju krajem 30-tih i pocetkom 40...te skoro i dovrsili nuklearno naoruzanje da bi ga ameri pobjedom u ratu pokupili i dovrsili japan... a danas 2012 godina i dan danas nisu u stanju napraviti jednu malu nuklearnu bombicu pa ni pribliznu onoj iz hirosime ili nagasakija... a da onda ne govorimo o drugim ne hemijskim stvarima o raketnoj tehnologiji...kompjuterskoj mikrobioloskoj genetskoj pa i psihološkoj i parapsihološkoj i slicno!
Chuck Norris zna da je obavio dobar posao kada svoju debelu čunu izvadi iz Srpske guzice , a iz nje potekne krv i komadi crijeva.
cjeli svet zna sta ameri rade,kome suplja vise,a i bog ako postoji kako moze da gleda,ja bi sve raznjeo,e necete se sad nikako igrat,kad ne znate.
prvi