Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE RELIGIOZNE ZAGLUPLJENE OVCE NABIJEM NA KURBLU.. SMRT DEMONSKIM RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !!!
haha znao sam, počeli su vehbosi i bosanski alimi da pojašnjavaju o čemu je riječ. Sad će krenuti nazivati mene šijjom, ali moram ih razočarati i reći da nisam... :) Iranci nama mogu držati predavanja o islamu (barem praktičnom) Nema kod njih mercedesa, dvoraca, zlata, plavuša i dijamanata kao kod naše arapske braće. U ideologiju ne ulazim, govorim samo o prakticnom životu.
Fkt ovim islamofobima ne bi ugodio niko živ. Za informaciju njima, na području Irana ima Vatropoklonika, Pravoslavaca, Katolika, Muslimana sunnija, itd. SVI IMAJU PRAVO na praktikovanje svoje vjere. I vjeruj da vlast u Iranu hoće ne bi se smjela ni šibica zapaliti. Da su im zabranili vi bi rekli, eto islamski ekstremisti. Očekujem braću vehbose, koji su učili školu u S.Arabiji da iskoriste ovaj članak da malo laju o ćafirima šijjama :)
Ovo je taj siitski islam i nema veze sa izvornim vjerovanjem,,oni su sekta
Ovako i nasi bilmezi ginu sa petardama i pistoljima za novu godinu.