Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ wake up haj se ti care vrati na spavanje, pametniji si tada..... Eto te ko Reis čim mu nešto kažeš na islamofobiju se poziva. Pretjeruje se u zadnje vrijeme i sa pozivanjem na islamofobiju. Kritike Ahmedinedžada su napad na islam - pa to je priča za budale... Zašto onda ne napadnu bogatu muslimansku Maleziju ili najmnogoljudniju islamsku Indoneziju ili pak Tursku? Ne naprdujte majke vam.... Ahmedinedžad je bare-bare sa Bush-om, - apsolutno identičan lik. Od kako je na vlasti drži u napetosti Iran i sve zemlje u okolini. A idioti Iranci koji su glasali za njega na prošlim (vjerovatno namještenim) izborima su otprilike ona kritična masa glupana koju amerikanci imaju u vidu republikanaca - dakle već viđeno, i treba što prije staviti soli na rep tom sistemu i diktatoru
još jedna u nizu priprema napada na Iran...još jedan u nizu govor koji će odrediti budućnost...još jedan u nizu zaokreta i otkrivanja pravog lica \"dugo očekivanog\" Baraka Obame...da li on sam želi sljedeći napad?Da li se on pita za isti ili prima naredbe.Zašto baš Iran? Zašto baš većinski muslimanska zemlja?zašto šiitska zemlja? da li će tražiti sazveznike u većinski muslimanskim sunitskim zemljama .Je li na pomolu novi sukob- sukob protiv muslimana i između samih muslimana (nešto kao u Iraku) ali u strahovitije većim razmjerama.Mnogo je pitanja a samo se nameće jedan odgovor.Iran \"sprema\" gradnju nuklearnih postrojenje i to je dovoljan razlog za napad? Članstvo u NATO??? Period blize buducnosti je jedan od najvećih kušnji muslimanskog svijeta..Zato je bitno da se probudimo i trgnemo iz letargije..\"oni ne spavaju\" a mi?
Pa hebote prolazio sam kraj ove tvornice
Samo nas truju ovim vjestima o konekakvom neprijateljski orjentiranom Iranu, te usput taj nepijateljski orjentiran Iran razvija nuklearno oružje i naravno taj neprijateljsko orjentiran Iran će upotjebiti to nuklearno oružje da nanese štetu miroljubivom zapadu. Ali pazi care ovo ....... Doci ce Amero-Izraelska vojska i spasiti svijet od nuklearnog čike zvanog Ahmedinedžad i svi cemo biti sretni i zadovoljni u iscekivanju novog rata (licno pretpostavljam Pakistan). Ali sta ima veze sto to cijeli svijet zna. Ma nema veze dok je nasa glava iznad vode. Boli me sto je tako ali sta cu.