Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj Hodza dokle nocca padne s neba ... fakat su se ovi Siiti uskkurcili i red je da ih se konacno razoruza !
Nije mi jasno u cemu je problem Iran je potpisnik nuklearnog naoruzanja , budimo realni ..
Neeee dirajte u Iran ljudi ba, nikoga oni ne diraju, žao im nije poginuti, ako oni počnu ratovati ode čitava planeta u p.m. Pustite ljude na miru !!!!
pas koji laje ne ujeda
značiiii....baš kako je zapisano.....desit ce se bitka kod Armagedona.....
nema ti X-a jarane....
Ovo ako bude, bice p.i.c.k.e po zidu !
OTVARAM KLADIONICU Izael - Iran 1.20/4.80
General Hosein Pureca Salami
Mislim da su rijeci uglavnom prazne...jednu video demonstraciju, ili bolje, TV live prenos vojnih vjezbi ili testiranje dalekometnih raketa i rijeci nece biti potrebne. Pokazite cionistima sa kakvim oruzjem raspolazete i koliko je ono mocno i nece vam smijeti ni prijetiti. Kaze stara izreka, pas koji laje ne ujeda.
Čime, pračkama?! :-))
SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN K U R D I S T A N . . MUSTAFA BARZANI . . VOZDRA HERZOG