Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidna krm.ad dolaze na ovaj sajt samo sa jednom namjerom, a to je da isprovociraju. Odgovaranjem na njegov komentar mu samo dajete do znanja da je uspio u svojoj nakani. Zato Genocidnu krm.ad samo ignorisati jer oni i onako nisu vrijedni vaseg odgovora i trosenja tastature.
a sada spektakl
jes, jes, to su teroristi!
Aferim i naprijed braćo, pokažite krstaškim imperijalistima i njihovim (trenutnim) sponzorima, ćifutsko-cionističkoj bagri da se više ne mogu nekažnjeno iživljavati nekakvim sankcijama i kaznama nad vama kako im je ćejf! Dosta ste saburili, neće milom shvatiti, Bome hoće silom jer to je jedini jezik koji oni razumiju! Želim vam sreću i svako dobro ubuduće, a svako ko je pomagao mojoj Bosni za vrijeme agresije je moj brat i ima moju podršku, a treba je imati od svakoga ko voli BiH!
trebali su ih fino otpremiti iz drzave sa poklonima, drugim rijecima rijecima, kulturno ih izdici.
zapaliti ambasadu a ambasadora uzeti kao taoca..