Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iranci,muslimani za poštovanje!O ovim drugim muslimanima koji se uvlače Amerima,uključujući i većinu \"bošnji,neću trošiti riječi.
kako to da \"jadni cifuti\" nekog napadnu pa to je \"miroljubiv\" narod koji je prosao kroz tzv:\"holokaust\", ako jedan narod dozivi neku nesrecu onda taj isti ne zeli drugom nanositi bol i jad, sto hoce reci da nikakvog \"holokausta\" nije bilo da je to izmisljotina, i da su ovi cionisti najveca prjetnja miru, i da su to najveci zlocinci, zato Iran ne treba cekati napad vec vi trebate to zbrisati sa zemlje naravno ako imate tu moc.
iran je tajna sila....poceli su se baviti i nukleranom nanotehnologijom.....
ma kaznite cifutare jednom za sva vremena!!!
zato što su musli.mani. oni ih se boje
@ Obilic E dobro da si nam to kazo taman da znamo pa da te bacimo iranskoj vojsci pod noge ... @ posmatrac Iran ima sansu onda i samo onda kad se desi \"black out\"..odnosno kad otkazu sistemi satelitskog navodjenja a to je moguce u 2112 i ili 2013..kada se ocekuje udar elektromagnetna olujana zemlju prouzrokovana ekstremnim eksplozijama na suncu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amerikenjci,za napad na Iran morate dobro stisnut\'g.u.z.ove?!
Pokušavali su i mnogo jači osvojiti Iran pa su polomili zube. Nisu to prodane duše ko Bošnje, Arapi ili Turci...
Koji retardirani komentari.
Kraj svjetske civilizacije se nazire jer ide se u tom pravcu. Izrael je već odavno krenuo šejtanskim putem i srlja do propasti prvenstveno svoje ali i ostalih.
Sta reci? Koju posluku porati?
hoce li mi ko objasnit zasto se brani jednoj drzavi koja nikog nije napala do sad nigdje intervenirala da ima nuklearne bojeve glave a zemlje koje siju smrt po svijetu i bombarduju bilo sta sto ima resurse imaju po nekoliko stotina? ?
svaka cast iranu...ali istog trena uz izrael bi stala amerika dal samostalno kao u iraku ili kroz nato...neko vrijeme bi iran i pruzao otpor i mozda nanio neku stetu drugoj strani...vremenom bi sva infrastruktura irana iz zraka bila unistena i kapitulirali bi nazalost...
Ma od rata nista...znaju oni da diraju u osinje gnijezdo...pa nije im Iran Palestinska samouprava... Iran ima debelu pozadinu u Rusiji, stoga, ovo je samo potez svjetske zajednice kojima upravalja zidov, tj. cionist. Iran jeste prijetnja za Izrael, jer jedino Iran nije pao pod noge cionisticke svjetske zajednice, pa stoga i ovoliki pritisak na Iran. Uglavnom, ako zapocnu rat sa Iranom, eto 3 svjetskog rata...a samom tim i novi i pravi holokaust za cioniste u Izraelu. Cast postenim jevrejima koji su svjesni da se \"sveta i obecana zemlja\" nece dobiti niti izgraditi oruzjem i gen.ocidom nad arapima i muslimanima.
Ko se tuce taj se voli :D
A DZEKO?