Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko se vatrom igra -taj se i opeče. umjesto da u americi curice vodas i da ih guzis na svakom ćosku- ti odabra goru stranu. ---kako je ljepo biti glup.hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pogan ti je onaj ko te indoktrinirao.kakve veze ima ovaj lik sa sijama?americki spijun nema sanse da je sija.prije je vehbija ispranog mozga,kao sto si ti.
jedan pogani sija manje
u vreci vratite otpadnika !
e moj Hekmati zaplaka ti mati, jer si po tudjoj zemlji mislio s.r.a.t.i. al nemoj da brineš, Nedzad ce u vreci da te vrati :))
mislio sam da se spijuni razmjenjuju inace cak su i rusi i amerikanci to uvijek radili
pogan pahlavijevska bi prodala i drzavu i roditelje za dolar.
sad nek se moli bogu za konopac, da ga ne kamenuju, bičuju ili šta već.