Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@englez: da da novi s-300 dobili su ih konacno oco je ocito da traze samo dlaku u jajaetu da krenu na iran .. isto ovakoje bilo i sa irakom. prvo rakete SCUD koej su imale veci domet od dozvoljeng.. onda oruzje hemijsko i biolosko koje nikad nisu pronasli.. naravno razlog je bio nafta. Vjerovatno ce i Iran se suociti sa USA budalama.
ih da hoce ameri krenuti malo na iran, bio bi interesantan show :D novi s-300 bi se mogao dokazati, da vidimo dali rusi lazu kao uvijek ;)
Kojih 5 naravno nije rekao. bilo kojih :)