Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjesat ih treba
trba ti sestru fikenit
http://casino.winner.com/
ovakvi najviše štete prave angažmanu Amera prema nekoj naciji . ove treba raskomadati , jer ih je inače teško uhvatiti .
kakvih 8 godina. treba objesiti američka kršćanska govnna
pa po imenima pravi ameri, solomon i sharon, spijunaza nego sta, pa za industrijsku spijunazu bi u americi neko lezao dozivotno.
idiotluk, pa ko ce jos povjerovati u tu pricu o planinarenju (i to molim te lijepo u iraku) i jos zalutati lafo preko granice
jooooj fakat niđe veze...pa od spijuna bih ocekivao kakve originalnije izgovore cuj dosla djeca da planinare i presli 11172 km vazdusne linije u ratnu zonu... niđe veze... trebaju ih ubiti samo zbog bezobrazluka jer ocito misle da su Iranci tako glupi
haha čuj greškom planinarili u sjevernom iraku:))) zaboga ko danas planinari u iraku ikako hahah haha