Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bugar Hamasova, po svoj prilici
A kad siitcine svakodnevno poub.ijaju hiljade sunija u siriji, to nikom nista?
Da li su sada Ameri krivi. ''Ameri koji ub.ijaju iracki narod zbog nafte i prirodnih resursa ''. Hajmo zavjerasi ,izmilite iz rupa,hajmo Zvonko Maric !! Svijet je puno komplikovaniji od vasih djecjih teorija zavjere, 99% mrtvih u Iraku su zrtve nacionalistickih a posebno sektaskih vjerskih medzumuslimanskih sukoba !!
No koment
pitam se samo koja je tajna sluzba ovaj put izvrsila "zadatak" ??
pa ovo Al-Qaida i Hamas pravo rokaju po Sijama... kad vec ne moze po nama cionistima, Sije Rafidije im valjda dodju kao utjesna nagrada, tek da se ostane u kondiciji ? @denzel, jarane, imas li ti kakvog komentara ?