Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolesni suniti objašnjavanju šiitima u iraku svoje poimanje islama. ljubav i mir je njihovo glavno geslo. ko im ne vjeruje oni sabljom to objasne.
Baš me zanima koliko je poginulo Iračana za vrijeme vladavine Sadama Huseina, a koliko za vrijeme vladavine Amerikanaca, mislim da je puuuunoooo više za vrijeme Amera. Toliko o njihovoj demokratiji i spasu za Irački narod.
Sami se pobiste...pa vam Amerika kriva. Jeste bolestan narod.
@Jazzme: ...no comment! (ova se maloprije rodila)! ...nafta čini čuda...(demokratija=nafta)...samo glupi arapi ne znaju to da shvate, da ih amerika ne tapse po glavi zato sto ih voli nego sto voli naftu...