Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooj pa i Iračani imaju borbene avione, a mi ih nemamo. E živote spuštena roletno...
Ukoliko iracka vlada (sada vecinska sijtska) nastavu suradnju sa Rusima i Iranom gubi potporu USA. Situacija se razvija bolje od bilo kojeg holywoodskog scenarija. Raspad Iraka na sijtski, sunitski i kurdski je siguran, kao i raspad Sirije. Velike sile podupiru razlicite skupine. Regionalne sile (Saudija i Iran) takodje. Gradjanski rat u Jemenu je bonus.
Ma sve ce se haman drzave izredat al nikavog znacaja nema od bombardovanja
Dobar znaka, ali pravi je tek kada počnu na tlu da se pomjeraju. Da li ima koordinacije kako se ISIL nebi pregrupisavao je pravo pitanje. Ako se pita SAD, irak neče krenuti sa pješadijom na ISIL kako bise rusima i Asadu otežalo.
sjećam se u ratu,sjedimo u skloništu,u zemunici,igramo se kartama u cigare a četnici ispale po par hiljada mina i granata,cijeli dan granatiraju pa onda krenu u napad.mi onda ostavimo karte,izađemo,dočekamo ih sa par rafala,pokosimo par njihovih i oni se povuku,a mi opet na kartanje
Samo udri ekstremističke,bradate,zaostale,necivilizovane kozojebe.
jel svih vjera????
Ameri na aparatima
čuj Irak da bombarduje nekog pa svi redom bombarduju Irak
A znači počelo je! :))))
hajmo i mi poslat oba helikoptera da se ne izdvajamo iz drustva
Prvo ih remontovati pa onda u akciju poslati. Uh, zaboravio sam da Remontni zavod u Hadžićima ne radi.