Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako u Bosni ne otpocne Armagedon, pocece na ovom teritoriju.
Polagano se nazire nova država koju Kurdi toliko dugo traže.
Samo deri bradate kozojebe , iblisove slijedbenike
Ko god zaigra igru sa cionistima ,uzme ih za saveznike na kraju puši.Daju ti malo love i oružja i onda potroše ko tariguz papir.
Udrite kurdi sunite udrite ruke vi se pozlatile :)
kako saznajemo pesmerge su dovukle oko 2000 tenkova i vec su ubili oko 10000 idilovaca oslobodili kobani i sad su na putu prema raqqi
Kurdi, psi rata, evo ratuju 1000 godina i opet nemaju državu, koji su to debili.
@Nomen Nesciu Kurdi nemaju državu zato što je Sallahudin Ejubi koji je osvojio Jerusalem bio Kurd. Također Šejh Temimija. Zato nisu nikad dobili državu. Kazna!
idilovci su bili uz Amere a kad je Amerima ponestalo meta(tamo ih finansiraju a ovamo ne) onda su idilovci jednostavno postali meta,naši odu u Siriju da ratuju za "islam" znaju da ne zna niko šta se tamo dešava a niko ne kaže da ako odeš tamo postaješ meta ali ne kao u video igricama,Ameru kada ponestane meta puca na svog vlastitog samo da proda oružje...židovska posla
Bravo. Teroristi su mogli zaposjest toliku teritoriju sve dok se nije pojavio oružani otpor. Sa srećom i oslobodite svoj teritorij!
Šta pričaš ti? Dok se nije pojavio oružani otpor??? Pa jesi li ti čula da Kstraška koalicija uveliko bombarduje IS?? Dalje, "Oslobodite svoj teritorij", nigdje se nije pomenulo da je vođa napada na Kobani iz IS-a bio Kurd. Da ima Kurda u IS-u. A sad ovi Kurdi iz Iraqa su navodno oslobodioci. Ma dajte molim vas.
Naravno, sve što su osvojili osvojili su jer su išli na civile i gradove gdje nema oružanog otpora onoga koga napadaju. Ma nigdje se ne spominje ni da je Bagdadi američki čovjek, ali eto kažete da se bori za vjeru i halifat.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
bore se ljudi protiv demonkratije -http://www.bh-index.com/zakljucavaju-ih-u-kaveze-u-najsiromasnijoj-zemlji-svijeta-svi-su-se-navukli-na-heroin/