Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti mi izgledas isto idiot sa tom pricom!
ovako izgleda zena kojoj definitivno fali kurc@
Je li na slici tvoja žena? Ili možda tvoja žena ima 11 godina???
EVO ME DOLAZIM ....I JA SE PRIJAVLJUJEM
Sta lupam? to je cinjenica jarane.Kad te neko gnjavi probas ga zamolit da prestane,ako to ne ucini odnda odgovoris na isti nacin.Potpuno ih podrzavam.Sto se tice Sadama,covjek je mozda bio gnjida,ali je sve drzo pod kontrolom,a sad ameri nemogu jedan grad da odrze u miru.
Kakve veze ova zena ima sa Bosnjacima u BIH? Ocito vam nedostaje primitivnog supljiranja po portalu pa je svaki clanak dobro dosao. Dabogda se okrenuli svom zivotu,i krenuli prvo od sebe!
Samira je prava Bosanka!!!
@AKADEMIK Glup si k\'o noć!
bosnjaNINI, sta cekate, nece se ove bombe same raznjeti
Sta lupas? Ako odgovaraju na teror, sto to nisu radili dok im je Sadamzavrto vratove!?? Ovo je cisti tareorizam i fanatizam prema slobodnim civilima. I to jos gore terorisu svoj narod!!!!
Trebala se ona prva opasati bombama pa da se raznese negdje na livadi gdje nikoga nema.I za neke je ova budaletina uzor, pa bujrom opaši te se al gdje nema nigdje nikoga .
Kakve veze imaju Bošnjaci i Bošnjakinje sa Irakom.Hoces reci da su isto radikalni kao i ovi iz Iraka?Za vrijeme Sadama iračanima je teško bilo,sad poslije Sadama još im je teže.Na teror,odgovaraju terorom.
@a ma stipu ih....samo bombaju...a nista :D
@ Iranac Iranac evo je ubila se za tebe.
evo uzora nasim bosnjacima i BOSNJAKINJAMA! ugledajte se na ovu ljepoticu pa se razNOSITE u tri pizde materine.....