Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim seoskim varalicama koje brane ove džihadiste ispade da dolaze maksimalno prosvjećeni ratnici,vladari koji ništa živo ne bi zgazili ili ubili da nas sviju spase od Amerike,cionista, nemoralnog zapadnog društva. Ko popuši tu priču je magarac bez premca.Ovi bi da imaju 5 žena, ispoljavaju svoja bolesna učenja na drugima itd..
zasto sprijecavati ? bolje takve bolesnike maknut iz Evrope
310 poljubaca vreliiih, prosucu po licu tvoooom.....
Dok ovi zaista i uvedu neke mjere zabrane, do tada ce svi koji su zeljeli da odu i otici tamo.
Izraelska okupacija Pojasa Gaze i rat u Ukrajini potpuno su pokazali koliko je zapadno društvo licemjerno i islamofobično. Dok se u Evropi i Americi vodi žestoki propagandni rat protiv muslimanskih dobrovoljaca koji se bore u Siriji, Iraku, Afganistanu i drugim zemljama gdje su muslimani iskušani ratnim dejstvima, ta ista Evropa i Amerika čine sve da se slobodno odvija proces regrutacije i odlazak dobrovoljaca u izraelsku i ukrajinsku vojsku. Na priloženim fotografijama možžete vidjeti kako se jevrejski dobrovoljci šalju u rat protiv Palestinaca iz Amerike. Odlazak jevrejskih dobrovoljaca u rat protiv Palestinaca je svečani čin za američko i evropsko islamofobično društvo. Istovremeno, svako onaj ko verbalno, finansijski ili na neki drugi način podržava borbu Palestinaca protiv cionističkog okupatora na tlu Amerike i Evrope biva sankcioniran i izvrgnut svim sigurnosnim iskušenjima. http://saff.ba/ovako-evropa-i-amerika-ispraca-jevrejske-dobrovoljce-u-rat-protiv-palestinaca/#.U_XD_fl_
ma nek se karaju koliko hoce, neka kod nas belaja nema, boli nas briga za njih
a ne bi me cudilo, jedan je mungos mi skoro prvi komso
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svoje frustracije, silu i nezadovoljstvo ispoljavaju na ovaj način pod izgovorom da to rade u ime islama. Neka mi NEKO kaže u kojoj islamskoj knjizi stoji da je to dozvoljeno. Ja takve upute nigdje nisam pročitala. Oni moja braća NISU.
ne znam što se ikome pravdamo, cijeli svijet zna da su Ameri i Britanci podržali IDIŠ protiv predsjednika Asada u Siriji, dok se ovi nisu previše radikalizirali i otrgli kontroli
Zdrav razum: Napraviti pravedniji svijet i prestati yebavati ljude u zdrav mozak.
smrdljivi zapadni anglocionisti se istinski prepali islamske vojske i otvoreno krenuli protiv muslimana. Samo neka krenu, islam ce pobijediti !
molim vas odgovorite iako sam glup