Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato mišići onako eksplodiraju.
odoh odmah bacit u wc šolju ......kako se pušta voda zna li tko......hvala
ne proizvodi GlaxoSmithKline ili neka druga farmaceutska kuca pa su poceli da gube profit i onda skontali bolje ovu drogu zabraniti dok oni ne naprave neku alternativu kao "lijek"
E moji vi, dobrom muskarcu je potrebna piva, meza udoban kauc i utakmica, a teretana je za ove sa malim druskanom :)
hvala na minusima bildercici
Sad je panika među ovim kockoglavim , ako su oni uopće u stanju skontat što je to što u ovoj priči nije dobro ...
Work out :) Da mi sada vidjeti oe dlečake sa počupanim obrvama, bradicama i zalizanim šiškama i ove nedojebane ofajle kako se uspaničili po teretanama. Da je trend guranje glave u konjski anus, ni to im ne bi bio problem. Hemija nikom nije dobrog donijela, džaba ti six-pack na stomaku kada ću te uzeti jednom rukom u bilo čemu, a radim samo sklekove i penjem po planinama laganim hikingom.