Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Extra, svaka čast
,,Vanredni zločini zahtijevaju vanredne mjere'' bas tako.... za silovanje jedina prava kazna...
Trebalo bi kastrirati Dodika , uporno siluje svoj infantilni narod.
Svaka cast, tako i treba.
samo cijepaj
Kemijsko kastriranje je skupo, jeftinije, a i kazna bi bila adekvatnija počinjenom zločinu je kastraciju uraditi skalpelom i iglom i koncem - na živo, bez lokalne anestezije.
ZENA NA RAZNJU MMM UKUSNO JER JE SEX BEZVEZE
Svaka čast Država po mjeri za normalnog čovjeka....
Udri Zaima po jajima hahahahahahahaha
Konacno nesto pametno specijalno pedofile
Bice dosta Zumbul aga..
Ne sviđa mi se. Slažem se da treba biti kažnjen, ali po meni je važnija rehabilitacija i prevencija. Kazna kao kazna ne znači ništa ako mentalni sklop ostane isti.
nema ovdje rehabilitacije, koliko puta su bili u zatvoru, rehabilitacija, integracije....picke materine......izadje napolje i opet napadne dijete................ovo je neizleciva bolest
Ja bas zato podrzavam ovaj model, fizicko onesposobljavanje, mentalni sklop ostane nepromijenjen u vecini slucajeva bez obzira na rehabilitaciju. Citao sam prije par dana Svedani ili Holandjani probaju sa tabletama smanjiti nivo testosterona kod pedofila ili ovakvih slucajeva. U svakom slucaju pred nama je da vidimo sta je efikasnije fizicki onesposobiti silovatelja da ne ucini isto djelo ili pokusavat ih lijeciti kroz institucije i krkat tabletama u nadi da ne ponove isto djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je sa kastracijom silovatelja vlastitog naroda ?? KAd se ne bi mogli razmnožavati ne bi ni imali motiv za silovanje naroda ! Što se tiče pravoslavnog sveštenstva mislim da ne bi bilo po vjerskim propisima !
narod je sam kriv sto se dopusta silovati iz dana u dan......dijete se ne zna braniti.......ne dipr
Trebaju na brzinu skontati neko udruzenje koje ce se boriti za prava pedofila....
@Pretoboim Nije valjda bolan!
Auuuuuu :D dobro to ali pedofilija ne nestaje kastracijom samo da znate :X
jel' to iz iskustva pričaš nam uputstva?
nestaje mnogoštošta kastracijom,odstranjivanjem testisa spolni nagon je drastično umanjen, lučenje testosterona staje,muškarac postaje jedna vrta"biljke". ovo je pravedna kazna,kastracija i robija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedina prava kazna............