Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatan karakter i snaga, da mi imamo jedan posto njene snage i ustrajnosti živjeli bi u poštenoj državi a ovako nas gu.zi gdje god ko stigne.
hahahahahaha,ali zato nasi celicni borci armije bih ispred predsjednistva jednom strajkovali pet sati i pola ih palo u bandak bez kahve i klepa hihihihih
da mi je znat ko je to 'prisilno' hrani :))
Zena je zakon...nema dalje.:)
Bosancheros, kralju! :D Hahahaha!
budalastine, hoce bit neki novi svetac
Ne možeš se ni samoubit danas ccc
Dobro se drzi, mada ima boljih nacina za borbu. Istrajna je, ali i ocigledno joj zivot prodje u Sizifovom poslu.
pa na silu je hrane tekućinom kroz nos čitaj malo pije nego što lupaš gluposti
Čovjek bez hrane može tri sedmice, u 12 godina je bilo oko 576 sedmica, što znači da bi ona do sada jedno 192 puta umrla xD
citat : "Ona zahtjeva da se poništi zakon kojim je vojnicima obezbijeđen imunitet od krivičnog gonjenja." citat: "Sharmila odbija da okonča protest sve dok na cijeloj teritoriji indijske države Manipur ne bude ukinut Zakon za specijalna ovlaštenja vojsci." citat: "Aktivistkinja, poznata po nadimku "Čelična lady Manipura", stupila je u štrajk glađu u novembru 2000. godine kada su paravojne snage ubile grupu civila. "
12 godina štrajkuje glađu??? Pa ovaj svijet je otišao u neku stvar.