Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Težak je primitivni život indijski!
@Pasulj, hjej, retard, članak je o Indiji! cccc
ovo je previše, ali treba se tući svako ko jede svinjetinu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Višak vjere i manjak obrazovanja uvijek donose iste rezultate... zaostalost i isključivost. Na žalost, čini se da su i nama isplanirali sličnu "razvojnu" putanju..
To je bilo naglašeno u početnom periodu i na žalost glavom su najviše plaćali upravo oni koji su bili okosnice te ideologije, odnosno poštovaoci tekovina Oktobarske revolucije.. Ali svaka vlast ovog svijeta nemilosrdno uklanja potencijalne prijetnje, svaka. Ono što zaboravljaš jeste da je SFRJ opismenila ogroman broj nepismenih stanovnika, naročito žena i da su čak i djeca "izdajnika" imala mogućnost da dobiju kvalitetno (čak i visoko) obrazovanje, što su u solidnom broju i iskoristili..
Čuj čini se nama su isplanirali sličnu sudbinu. Ko da eto ovde već stvar nije dokazana i sprovedena odavno u djelo. Obrazovanje u totalirističkim sistemima, kao i u svim sličnim sistemima je uvijek u funkciji vlasti. Tako da je vrlo glupo reć da je SFRJ obrazovala eto ljude pa je to dovelo do nekakvog liberalnog napretka. Obrazovanje gdje na svakoj drugoj stranici je Tito, partizani, KP i slične pizdarije je jasno vodilo samo u jednom pravcu a na kraju je narod toliko bio glup i zaveden da su ga nacionalisti u roku 2 mjeseca preveslali na kvazi nacionalizam koji traje i do danas.
A to je ono kad kazu za nekoga "pojede boga oca..." ?
Citajuci, ostanemo u soku.
Hajte haveri kod nas u bejha..ovdje ovi vasi cigani imaju socijalu a voze audije i bmw,a smiju jesti i govedinu..
ja sam jeo goveđi bajrin suđuk, ali pazite, ne bi me ubili u Indiji zbog toga
sta bi visocacima tek uradili
Peka je zakon :)
Primitivno! Jedini zabranjuju govedinu, a drugi svinjetinu isti je to klinac od ljudi.
Ne pravi paralelu u vezi ovoga svinja je zabranjena jer nije cisto meso vjerovatno znas ste sve jede i musliman ne ubija zato sto je neko jeo svinjsko meso
Cuj svinja nije čisto meso!? :D Na temelju čega to tvrdiš? Na temelju neke knjige od prije 1500 godina?? Hindusima je tako isto krava sveta.
vratite nam hitlera
ludi indijanci
Divljaci -.-" -.-"
citam ovo i jedem...i stade mi snicla u grlu :S
Treba nam Hitler više nego ikad, znao je on sa stokom svake vrste.
Kod siptara su koze svete zivotinje. Oni paze na njih iz posebnog razloga. Ismailji zna zašto.
21. vijek a cigani i dalje zive ko stoka... Hitler babo rahmet mu dusi
Hitler je to isto i o TEBI mislio....bletove
Bizarno, maloumno... Ali musliman je žrtva pa i nije toliko strašno u očima Zapada.