Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osobno sam protiv smrtne kazne, ali jesam da svaki zločin treba kazniti i dugotrajnim robijama i napornim poslovima u zatvorima... Osuđujem svako nasilje pa ma tko ga činio. Mislim da nema većeg poraza jedne države ili društva da nad svezanom i bespomočnom osobom izvrši smrtnu kaznu.
sagirtarius tako je, i drzava postaje ubica " u ime" zakona. Mislim da bi bila gora dozivotna kazna sa radom negdje u kamenolomu....
Nije mi žao. Bravo za indiju. I kod nas treba ovako vješati i to počevši od četnika. Čisto da narodi u Bosni dođu malo sebi....
Svi napadi koji su izvršile osobe muslimanske vjeroispovijesti su OZNAČENI kao terorizam. Sve ostalo su samo napadi! Sve stvari su onakve kakav im se značaj da.
To i kažem. Da hoče početi vješati i kod nas....prvo četnike pa teroriste.
I treba, bravo!