Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAROD UMIRE OD GLADI U TOJ ISTOJ INDIJI POLITIKA FUJJJ
Hvala Bogu da ce preteci Kinu... u KUPOVINI... jer Kina smanjuje kupovinu i povecava izvoz( pravi svoje naoruzanje)...
primi mi ga slatko
DA NIJE IZMISLJOTINA...NE BI OD VAS BEZALI I VASI SAVEZNICI..HRVATI! NE IDE MULTIKULTURALNOST UZ POTOMKE OTPALIH!
jeste bre g. nikogovicu alias turski joksim, na sunce sa tim lavovskim zalogajima pozderanim srpskim nejacima iz pionirske doline
BITNO JE DA IMAS ALKAIDA COSMO! DA IMAS SAVETE KAKO DA SE LAKSE SPREMIS U DZENET! POZNATA ISLAMSKA TOLERANCIJA VIDLJIVA U BOSNI,AVGANISTANU,U BESLANU U RUSIJI GDE SU NI MANJE NI VISE JUNACI ISLAMSKI DECU UZELI U SKOLI ZA TAOCE ZA TAKVE NIJE OGANJ,VEC VRELO ULJE! DA SE KUVAJU I PRZE!
vazno je da je tvoja vjera olicenje civilizacijskih tekovina tako sto upadnu u selo povaljaju 150 zena i djece i zapale ih zive... natakarim ti sav dio zenske familice na obrezano spolovilo
Eto baš lijep članak. Daje čovjeku sigurnost da se najzatucanija vjera na istoku neće širiti. Na zapadu pak neče oružjem ali multikulti je mrtav. I isto će da se sredi problem najzatucanije vjere koja baca kemikaliju ženama u oči kako u Afganistanu tako u Turskoj i Njemačkoj. Prošlotjedni QUEER festival na islamski način u Sarajevu pokazuje da tu stvrno nema pomoći.
Za tebe je Indija najdemokratskija zemlja cigo ciganski..... Pa ti si trebo bit abortiran, krmak jedan incestni
pakistan je imao bolju poziciju kad se odcepio...al vidis sta ucini islam! islam je kocnica! indija ode u svemir,najveca demokratija sveta! a pakistan ni izbore ne moze da izvede! naravno da ima gladnih ali gde ih nema.....ima ih u svakoj islamskoj zemlji tri puta vise! indija ima pismenijih i obrazovanijih nego pakistan svog stanovnistva! NARAVNO PAKISTAN IMA NAUCNJAKE,AL PAZI IZRAZA ZA DALEBU KOJE SE BAVE ISLAMOM,NAUCNJAK! JA NAUKE I GOFFANA!
Zar je teško pogoditi protiv koga se spremaju...??? Pakistan i muslimani su im medvjed u oku !!!
[email protected] nacija,pogani zive sa pocovima ,A i Bog nece pravo,sve se okrenulo naopako.
Spremaju se Indijci za neki opasan rat, bice svega narednih godina na cijeloj planeti !!!!!