Drama u malom bengalskom selu
0
Indija: Leopard napao mještane i povrijedio petoro
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.n leopard aaaa miševi usrali ste se!!! lako je čovjeka upucati a vidi ovih do zuba naoružani i što je najsmješnije još sa kacigama pa ih opet petoro zaplatilo....eeee da mi je biti leopard da dodika zaskočim i da mu glavu krmeću odgrizem!
Sve je manje grabljivica, a sve više lešinara. A da je moćan, itekako jeste. :)
...povrijedio petoro ... kada je divlji leopard upao u naselje i povrijedio šest osoba ?? pa odlucite se!! Slike su za wallpaper!
Jadna zivotinja. :(
vidi ovog na drugoj slici usro se
Jedna od najdražih, vjernih i društvenih životinja...Ovaj leopard nemože imati bjesnilo, samo želi svoj dom nazad!
Dođeš, okupiraš teritoriju nekom, prisvojiš sve šumske resurse, uveliko smanjiš stanište i onda se žališ što se životinje bune, bore za svoje i napadaju okupatore... :) Živjela pobuna životinja! Majmun direktor za razvoj šumskog svijeta i oslobođenje od ljudskog okupatora
Vise mi je zao leoparda nego ljudi... sto ga bar nisu uspavali.
Leopard je umro??? Valjda uginuo!!! Oooo, majkooooooo mojaaaaaa, kako ste neobrazovani i nepismeni!