Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Americki avion trazi blizu granice Rusije a hiljadama kilometara od svoje granice,Ameri konstantno proviciraju a Rusi moraju odgovorit na nekii nacin
Ovo je u stvari standardna praksa još iz doba Hladnog rata i Rusi isto rade Amerikancima. Svake sedmice lete jedni do drugih i cimaju se da vide gdje se nalazi čija protuzračna odbrana i koliko drugoj strani treba da digne svoje avione i otjera špijune. Zato Rusi i smiju plesati oko američkih aviona jer je to tradicionalna dugogodišnja igra i nema nikakve veze sa navodnim američkim imperijalizmom. Iz istog razloga i Rusi svako malo upadaju u zračni prostor Švedske, Velike Britanije, Portugala...
@Onaj mali - apsolutno tačan odgovor. Nekada su piloti i prepoznavali jedni druge, a po glasu sigurno. Samo neznam šta se žeste i balave prknjavci koji nemaju ni A od aviona ili ako imaju avione, nemaju, ha, akumulatore?!?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet Rusi provociraju americke vojne avione koji miroljubivo izvidjaju. Nedavno su ovako iz cista mira provocirali jedan divan americki razarac koji ni mrava ne bi zgazio.
@Cezvik Joj da ti samo znas kako ja mrzim kolege sa posla. I ne samo kolege, nego i kolegice. Najvise volim da odem na posao i da ih mrzim iz sve snage. Takva sam ti ja mrzilica. Gdje moja mrznja prodje, tu se ljubav vise ne radja.
ovo Tom Kruz vježba za drugi dio...
Prvi put čujem izraz salto kada je u pitanju avijacija. Valjda je napravio valjak, bure ili luping. Ovo na slici je običan leđni let! A to šta tu radi Ameikanac, mora se pitati Rus - šta se tu pitaju ovi iz RS sa "tolikom" avijacijom koja opslužuje samo Mileta!
ko bi reko da je turska tako daleko od baltika...
jah ... malo je poznato, ali ... ameri su oduvijek voljeli špijunirati i provocirati ... i tako pedeset i neke navalili preko nas (mislim preko juge) ... govorili im : nemojte . upozoravvali ih ... oni i dalje po svom ...na kraju smo im iznad istre oborili jedan (špijunski) ... i prestali su ... s amerima se drugačije ne može
...svi komentarišete a ne vidite da su na slici 2 ista aviona!
@Ares 12th a sta si ti ocekivao? Da Kljiks dodje u posjed takvoj slici? Ili da mozda rusi i ameri "selfie" rade ??
Rusi igraju ruski rulet.
Gledo Rus Top-Gun
pa mu dokazao da može i mig napraviti salto.
@fergazer321 ..Let na kant.ledjno.na kant i odo kuci...
Jebi ga sto provociraju , ne gotivim Ruse ali sta imaju koji kuratz traziti blizu njenih granica Ameri kao svjetski policajci . Zamisli kako bi Ameri reagovali da oko njihovih granica druge zemlje spijuniraju obarali bi to odmah ...
Gledao previse Top Gun
TOP GUN na ruski način...pa mora naopačke da ga nadleti jer ima bolji pogled iz kabine.
johooo tek sad rusi odgledali top gun
Hahaha... Je li "salto" aviaticarski termin?? lol
polahko klix-ovci(e), neće treći svjetski rat radi pilotskih zajebancija, da je kojim slučajem pao avion nebi bilo ništa.
ovi kix novinari prevazilaze sami sebe: "izvidni" avion!?