Na mjesto državne tajnice
0
Imenovanje Hillary Clinton nakon praznika?
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Harambasa...Sipu tuki na toki voki
Kazu da je zaljubljena u lijepog Harija a voli i burek tufahije i sarmu.Ali se jos uijek sjeca snajperist kji su je ganjali na Tuzlanskom aerodromu ali sada dolazi na Sarajevski.
BOJIM SE DA ONA NIJE ZABORAVILA GDJE JE BIH ILI MOZDA SE SAMO SJECA KADA SU SNAJPERISTI U TUZLI 1996 GADZALI NJEN AVION.
Obama pokopao nade: Nastavit ću podržavati Daytonski sporazum Mogu jamčiti kako ću kao predsjednik nastaviti podršku Vlade SAD Daytonskom sporazumu, posebice u odredbama koji se odnose na prava i obveze dvaju entiteta u BiH kratko je kazao Obama. WASHINGTON - Barack Obama, novoizabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, prvi puta nakon izbora se javno osvrnuo i na područje Balkana i javno iskazao podršku našoj zemlji. \"Kao odgovor na Vaše pitanje vezano uz Daytonski ugovor, mogu jamčiti kako ću kao predsjednik nastaviti podršku Vlade Sjedinjenih Američkih Država Daytonskom sporazumu, posebice u odredbama koji se odnose na prava i obveze dvaju entiteta u Bosni i Hercegovini”, kratko je u svome pismu kazao Barack Obama, koji će 20. siječnja preuzeti dužnost. Obama je, kako prenosi današnji Dnevni list, istovremeno naveo kako će isto tako nastaviti svoju podršku Erdutskom sporazumu, kojim je istočna Slavonija reintegrirana u Hrvatsku, te kazao kako će tražiti od svih strana da ispune svoje obveze.
Dobra vijest za nas i nasu drzavu Hilari je veliki poznavalac svega sto je bilo u BiH za vrijeme agresije i genocida . Njen djucvegija Klinton-aga ce joj pomoci kako da opere svoju savijest zbog Srebrenice koja ga proganja a i svega sto se desavalo i ona ce biti ta koja ce pomoci da se ispravi nepravda prema Bosni kojoj su kumovali svi zbog embarga i politike koju je ljigava Europa vodila drzeci Ameriku po strni na celu sa Englezima i Francuzima i kasne intervencije i prekida rata. Hilari je mnogo bolja opcija od Holbruka i mi moramo shvatiti da nemamo boljeg i jacek saveznika od Amerike niti drzave sa vise sloboda i prava sto je samo potvrdila posljednjim izborom svog oredsjednika Baraka Obame, Segragacija i etnicki torovi su nesto sto amerika nece nikada priznati i podrzati ona je uistinu multikulturno drustvo ,stoga ne dozvolimo da Dodik preko Spasoje Tihica cementira Genocitet prije dolaska nove pro Bosnaske Americke administracije. Bolji dani dolaze napacenom ali ponosnom narodu BiH. Jos malo sabura !