Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi izraelci rjesili snajperom po djetetu.
prije da bi bom**radovali aerodrom i rijesili se problema
Da se izrael pita bacio bi nuklearku
Kako pojedini fasisti u komentarima uspiju povezat religiju sa ovom stuacijom, to me zanima...
Nije mi jasno sta se ceka? Gdje je SEK( Sonder einsatz kommando) sa snajperistom? Oladite covjeka dok ne napravi jos vece sra.je( ako stvarno ima eksploziv). I otvorite vise aerodrom. Jedna drogirana turska buda.a zahebava 4 miliona ljudi( Hamburg sa okolicom).
turak...
Pa ne zna otac njemacki a majka zna, cim je nazvala policiju. Ocito nasilan a glup, normalno da dijete pripada majci.
Pogrešan avion i kompanija. Trebao si gledat da bude domaća kompanija.
Pustite nas na miru sa ovakvim vijestima. Ako ima nesto pozitivno, objavite. Ova kolocina negativne energije je vrsta specijalnog rata
Vrijeme je za kijamet ovo vise nije normalno!
Nikad nisam razumjeo ovu osobinu kod žena da koriste djecu da bi muškarca kaznili i takve su u 99%slucajeva iste necu reci 100% ono nadam se da bar 1% posjeduje razum.
Hoce lola aviJonom za Tursku🤣🤣🤣🤣🤣
Roknite ga snajperom, terorista.