Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma te budale sve tvrde..ccc
Bas tako,nije ni cudo sto tvrde kad su te budale na teskim drogama..
AnteKante Od kud borcima IDIL-a americki dzipovi, tenkovi i ostala oklopna vozila, protutenskovske rakete, SCUD rakete itd... I to sve americka proizvodnja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kod nas neki tvrde da ce otvorit 100 hiljada tisuca radnih mjesta...
:)))
100 hiljada tisuća? A da nije malo :)
MA to i nije tako nemoguce.Ako imaju, a sigurno imaju, pristalica po zracnim lukama Bliskog istoka, nema smetnje da su namjerno sabotirali zrakoplov. Ako to bude tocno, onda je to novi moment u medjunarodnom prometu, ponarocito zrakoplovnom. Novo oruzje terora.
Samo bosnje i ISILu su obucene za ovakve pogotke jer su gladajuci janjicarsku televiziju u ratu svaki dan rusili po 5 srpskih aviona
hvala gospodaru unistili smo planetu nubiri...
_"Teroristička organizacija Islamska država (IDIL) preuzela je odgovornost za pad ruskog aviona na egipatsko poluostrvo Sinaj, iako zvanični podaci govore o tehničkim problemima koji su doveli do nesreće." Lijepo bi bilo da se naučimo da to nije nikakva islamska država. Sami su sebe tako nazvali jer su najveći neprijatelji islama. Oni navodno u ime islama čine teror nad svijetom. Islam nema veze sa terorom, tako da bi bilo korisno kazati "takozvana, ili samozvana islamska država". Daleko su oni od bilo kakve religije.
teroristi na twiteru..fakat ozbiljna neka prijetnja cini mi se da preuzimaju odgovornost za svako sranje u svijetu, samo da bi ispali opasniji..kao da ne zijane dovoljno
našli su crnu kutiju i poslušali zadnji razgovor pilota:komrad, whether it is a bird, a plane, oh no, it's a condom
Koji kreten moras biti da vidis ubistvo civila i dijece kao nekakav ponos.. Smradovi bolesni.
Da ga nisu oborili onim letecim kurtoonima? I
Ljudi moji ja ne bi da potcjenjujem ISIL. Nije raketa, odnosno projektil jedini način na koji se može srušiti avion. Na žalost mržnja se mržnjom vraća. Nije ni rusko maslo za ramazana. Ali belaj je sto nedužan svijet puši foru. Zao mi ljudi!
Idilu se ne moze vjerovati nista ,,, nije pitanje da li su imali sa cime (pa jarani cifuti im uvijek mogu dati 1 kom) nego sumnjam da ta stoka ima muda za ovako nesto. IPAK, sto god da procitate (kvar i sl idiotizme) imajte u vidu da avioni ove tehnologije ne padaju vertikalno bez obzira kakav je kvar! Oni mogu da jedre i gube sto fita minut a ne 1000 kao ovaj. Ovaj je avion necim pogodjen. Rusi nisu malezijci, odmazda ce biti strasna. I neka ce, i treba.
"Kite se" tuđim perijem. Lažu! Međutim, problem da se time hvale.
Skinuli ga onom kurton bombom?
...ko o kome kurva o postenju